Surfshark VPN review

Surfshark VPN review

SURFSHARK REVIEW

 
Veel mensen vragen zich af of Surfshark VPN niet alleen goedkoop maar ook goed en betrouwbaar is. Ons antoord is – Surfshark VPN is veilig en beschermt jouw privacy voor een goede prijs.
Waarom? Ten eerste is de Surfshark VPN app gebruiksvriendelijk en heb je toegang tot 3200 servers in 65 landen. Dit geeft je alle flexibiliteit die je nodig hebt en hierrbij heb je zelfs toegang tot Netflix US. Ten tweede verrast Surftshark je ook met goede download en upload snelheden waardoor je makkelijk kan streamen, gamen of torrenten zonder beperkingen.
Net als andere VPN’s heeft Surfshark VPN veilige encryptie (een robuuste 256bit-encryptie, Open-VPN en IKEv2 protocollen), DNS-leak bescherming en een automatische Kill Switch die je beschermt tegen het uitlekken van je privédata als je verbinding onverwacht verbroken wordt. Daarnaast zit er ook een blokkade mogelijkheid in tegen tracking, malware en ongewenste advertenties. Met een dubbele VPN en NoBorders modes wordt je identiteit en je gebruik van de VPN nog verder beschermt.
Maar veruit het sterkste punt van Surfshark, is het dat het al deze mogelijkheden aanbiedt voor een van de scherpste prijzen in de markt. Het is een van de goedkoopste VPN aanbieders onder de betrouwbare VPN providers.
Wil je meer weten over deze VPN provider lees verder.

Surfshark review Surfshark review

Wat kan je met Surfshark VPN?

 1. Je IP-adres verbergen en je privacy beschermen
 2. Veilig werken op openbare wifi
 3. Toegang krijgen tot geblokkerde content, zoals US Netflix en andere
 4. Anoniem torrenten
 5. Jezelf beschermen tijdens het gamen
 6. Advertenties, trackers en malware blokkeren
 7. Internet censuur omzeilen
 8. Je favoriete series kijken als je op reis in het buitenland bent
 9. Live sport streamen
 10. De beste prijzen online vinden (vliegtickets, hotels en huurauto’s).

Surfshark christmas deal - actieSurfshark christmas deal - actie

Surfshark kenmerken, voor- en nadelen

Surfshark specificaties
Beoordeling
9.2

4.6 out of 5 stars
Gebruikers 2.4 mln.
Snelheid
4.8 out of 5 stars
9.5/10
Datalimiet Onbeperkt
Locaties 65 landen
Servers 3200 servers
Apparaten Onbeperkt
Netflix
Torrents
Geen logs
Vestigingsland de Britse Maagdeneilanden
de Britse Maagdeneilanden
Prijs € 1.91 p/m
Geld terug garantie 30 dagen
 

Surfshark nadelen en voordelen

Dedicated IP-ADRES

DEDICATED IP-ADRES

Geen dedicated IP-adres

Taal

TAAL

Geen Nederlandse software

Servers

NETWERK

3200 servers in 65 landen

Download snelheid

SNELHEID

Hoge download snelheid

Geen logs

LOGS

Geen logs

gelijktijdige verbindingen

VERBINDINGEN

Onbeperkt aantal apparaten

Netflix

NETFLIX

Geeft toegang tot Netflix

Ad blocker

AD BLOCKER

Blokkeert advertenties, trackers en malware

Stealth mode

STEALTH MODE

De VPN werkt in censuur sterke landen zoals China

Dubbele VPN

DUBBELE VPN

Dubbele VPN is beschikbaar

Prijs

PRIJS

Zeer goedkoop

Surfshark servers

Op dit moment heeft Surfshark VPN meer dan 3200 servers in 65 landen in 6 continenten, en dat is best veel.

Surfshark VPN: 3200 servers in 65 landen

Europa 37
Albanië, Oostenrijk, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Kroatië, Italië, Letland, Luxemburg, Moldavië, Nederland, Noorwegen, Noord Macedonië, Oekraïne, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Zweden, Zwitserland, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk
Noord-Amerika 3
Canada, Mexico, de Verenigde Staten
Zuid-Amerika 5
Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Paraguay
Australië 2
Australië, Nieuw Zeeland
Azië 14
Hong Kong, India, Indonesië, Israël, Filippijnen, Japan, Kazachstan, Maleisië, Singapore, Zuid-Korea, Taiwan, Turkije, Vietnam, Verenigde Arabische Emiraten
Afrika 3
Libië, Nigeria, Zuid-Afrika.

Surfshark snelheid

Surfshark VPN zal je verrassen met een zeer goede download- en uploadsnelheid. En dat is een van de belangrijkste punten als je een goede VPN wilt hebben.
Om hoge snelheid op hun servers te garanderen, sinds kort heeft Surfshark VPN in hun apps het WireGuard-protocol geïntroduceerd dat sneller dan gewone protocollen is.
Het is belangrijk om te noemen dat de VPN snelheidsresultaten kunnen verschillen afhankelijk van je eigen verbinding, de nabijheid van een server en het moment dat je verbind met een server en het protocol dat je gebruikt.
Daarom, om je een goed beeld te geven van de snelheid van Surfshark hebben we meerdere snelheidstesten met verschillende server locaties gedaan.

Surfshark VPN snelheid
Snelheid
9.5

4.7 out of 5 stars
Stabiliteit Uitstekend

Surfshark snelheid – Nederland

Toen onze downloadsnelheid zonder VPN 92 Mbps was en uploadsnelheid – 93 Mbps, met Met Surfshark VPN kwamen we overeen met een downloadsnelheid van 89 Mbps, ondertussen was de uploadsnelheid 90 Mbps.

Zonder VPN (Nederland):

Snelheid zonder VPN

Met Surfshark VPN (Nederlandse server):

Surfshark snelheid - Nederland

Zoals je ziet is het verschil in de download- en upload snelheid heel klein. Met Surfshark VPN onze download- en uploadsnelheden waren slechts 3 Mbps of 4% lager dan onze originele snelheden.
Met zulke snelheid kun je zorgeloos internetten, gamen, films downloaden en meerdere videostreems tegelijkertijd kijken.
Tijdens de peakuren inderdaat de downloadsnelheid kan iets dalen. Maar dan nog steeds kun je verwachten de download snelheid van 70 tot 80 Mbps.

Surfshark snelheid – de Verenigde Staten

Als je van Netflixen houdt, dan geeft Surfshark jou toegang tot de Amerikaanse Netflix. Daarmee kun je twee keer zoveel films en series kijken dan in Europa. Daarom hebben we ook de snelheidstest in de Verenigde Staten gemaakt. Via de Amerikaanse server haalden we 81 Mbps download en 72 Mbps upload snelheden met een ping van 83 ms, En dat moeten wij zeggen is heel goede resultaat!

Met Surfshark VPN (US server – New York):
Surfshark VPN snelheid - US server

Met zulke snelheid kun je probleemlos genieten van Amerikaanse Netflix.

Surfshark VPN snelheid – Europa en Azië

Surfshark VPN heeft servers in bijna alle Europese landen. Daardoor hebben we snelheidstesten gedaan ook in Engeland, Frankrijk, Duitsland en België. Hier halden we gemiddelde downloadsnelheid tussen 87 en 88 Mbps en uploadsnelheid tussen 71 en 90 Mbps.

Surfshark serversnelheden in Europa en Azië

Locatie Ping
(ms)
Download
(Mbps)
Upload
(Mbps)
Het Verenigd Koninkrijk – London 13 87.41 90.31
Duitsland – Frankfurt 13 88.09 90.79
België – Brussels 16 87.49 83.93
Frankrijk – Parijs 19 87.29 71.02
Hong Kong 202 70.38 84.73
Singapore 240 69.70 81.86
Australia (Sydney) 279 69.36 74.33

Surfshark serversnelheden in Europa en Azië

Het Verenigd Koninkrijk (London)
Ping – 13 ms
Download – 87.41 Mbps
Upload – 90.31 Mbps
Duitsland (Frankfurt)
Ping – 13 ms
Download – 88.09 Mbps
Upload – 90.79 Mbps
België (Brussels)
Ping – 16 ms
Download – 87.49 Mbps
Upload – 83.93 Mbps
Frankrijk (Parijs)
Ping – 19 ms
Download – 87.29 Mbps
Upload – 71.02 Mbps
Hong Kong
Ping – 202 ms
Download – 70.38 Mbps
Upload – 84.73 Mbps
Singapore
Ping – 240 ms
Download – 69.70 Mbps
Upload – 81.86 Mbps
Australia (Sydney)
Ping – 279 ms
Download – 69.36 Mbps
Upload – 74.33 Mbps

Daarnaast hebben we snelheidstests gedaan in de meest verre landen zoals Hong Kong Kong, Singapore en Australia. Zoals we hadden verwacht vanwege kregen we van wege de grote afstand een veel hogere pingtijd, van 202 ms en 279 ms, maar de downloadsnelheid was nog steeds prima, rond 70 Mbps.

Surfshark verbindingsstabiliteit

De verbindingsstabiliteit bij Surfshark is erg goed. Tijdens een aantal tests die wij hebben uitgevoerd ontstond er geen enkel verbroken verbindingen of snelheidsinstabiliteit. Ook andere VPN gebruikers vinden hun servers echt stabiel.

Surfshark privacy & beveiligingsfuncties

Het volgende beschermt Surfshark VPN je privacy ook goed.

Surfshark VPN privacy functies
Verborgen IP-adres
Ad-, tracker & malware blocker
Discless servers
Stealth mode
Geen logs beleid

Zoals belooft wordt jouw persoonlijke IP-adres veranderd naar die van de servers van Surfshark. Hierdoor ben je annoniemer en moeilijker te volgen.

Surfshark ad-, tracker & malware blocker

Surfshark VPN heeft nog een aantal andere functies die hen naar een ander niveau brengen.
Er zit een blokkade mogelijkheid in tegen tracking, malware en ongewenste advertenties. Deze functie bij de Surfshark app wordt “CleanWeb” genoemd. Wij vonden het erg goed werken.

Surfshark VPN discless-servers

Sinds 2020 is Surfshark een van de eerste VPN-providers die de beveiliging van zijn infrastructuur heeft geüpgraded met een 100% schijfloos servernetwerk. Dat betekent dat alle informatie die normaal op de harde schijf staat, automatisch gewist wordt wanneer een server wordt uitgeshakeld. Er kan dus geen informatie fysiek van servers worden gehaald. Bovendien kan het gemakkelijk en op afstand worden gewist als onderdeel van normale beveiligingsprocedures.

Stealth mode

Surfshark VPN heeft ook NoBorders modus, vaak Stealth-mode genoemd, waarmee je internetfirewalls of strenge bedrijfsfirewall kan omzeilen. Deze functie is ecth handig als je in China of bijvoorbeeld Turkije bent waar internetcesuur sterk is.

Surfshark logbeleid

Tot slot, voert Surfshark VPN geen logs-beleid. Ze verzamelen geen IP-adressen, browsegeschiedenis, sessie-informatie, gebruikte bandbreedte, tijdsstempels van verbindingen, netwerkverkeer en andere sortgelijke gegevens die kunnen worden gebruikt om je als een gebruiker te identificeren.
Surfshark VPN opereert onder jurisdictie van de Britse Maagdeneilanden, waar geen bewaarverplichtingen voor gegevens zijn. Ook is dit land geen lid van de 14-eyes coalitie, die data verzamelen en uitwisselen met elkaar.
Om hun betrouwbaarheid te bewijzen heeft Surfshark uit eigen inititief ook Cure-53 ingehuurd om hun firefox en chrome extensie te auditten. Uit die externe audit kwamen ze heel goed.

Surfshark beveiligingsfuncties
256-bit AES Encryptie
OpenVPN Protocol
IKEv2 Protocol
WireGuard Protocol
Shadowsocs Protocol
Kill switch
Split tunneling
DNS, IP-V6, WebRTC leak bescherming
TOR-compatibiliteit
Dubbele VPN
Poort opties

Laten we vervolgens kijken welke beveiligingsfuncties Surfshark VPN biedt.
Surfshark heeft ook een sterke 256-bit AES encryptie die vaak ook wordt gebruikt door beveiligings- en overheidsorganizaties en wordt beschoudt als onbreekbaar.

Surfshark VPN Protocollen

Op de app kan je ook tussen de OpenVPN, IKEv2, WireGuard en Shadowsocs protocollen kiezen.
Wij zouden adviseren om wel voor Open VPN te kiezen, omdat dit protocol de sterkste encryptie heeft. Wireguard-protocol is sneller dan gewone protocollen en bespaard energie op telefoons, ondertussen is het Shadowsocks-protocol bedoeld om censuur te omzeilen. Oorspronkelijk werd Shadowsocks-protocol ontworpen om de grote firewall in China te omzeilen.

DNS, IP-V6, WebRTC leak bescherming

Daarnaast beschermt Surfshark VPN je IP adres tegen DNS, webRTC of IPv6 lekken. We hebben deze getest en geen lekken gevonden.

Surfshark Kill Switch

Net als andere VPN’s hebben ze een automatische Kill Switch functie die je beschermt tegen het uitlekken van je privédata als je verbinding onverwacht verbroken wordt.
Op dit moment is de Kill Switch beschikbaar op Windows PC-, macOS-, iOS- en Android-apps. Op macOS en iOS is dit standaard ingeschakeld. Als je Windows PC of de Android-app gebruikt, dan kan je bij de instellingen deze functie aanzetten.

Split-tunneling

Daarnaast vind je bij Surfshark VPN een Whitelister’s optie, anders Split tunneling genoemd. Met behulp van deze functie kan je specifieke apps en websites uitsluiten van verbinding maken via VPN. Je kan gevoelige gegevens zoals P2P-downloads beveiligd houden via VPN-tunnel, ondertussen zware apps en websites die geen bescherming nodig hebben kan je gewoon uitsluiten. Op deze manier geniet je van hogere snelheid.

Dubbele VPN

Naast andere handige functies heeft Surfshark Multihop functie, anders Dubbele VPN genoemd. Een dubbele VPN (MultiHop) zorgt ervoor dat je verkeer via twee VPN-servers tunnelt. Dit voegt een extra bescherming toe voor extra privacybewuste gebruikers. Het nadeel van deze functie is dat het internetverkeer vertraagt.

Poorten

De functie die we hebben gemist, is de mogelijkheid om de Poorten van je verbingin te kiezen.

TOR-compatibiliteit

Surfshark VPN is ook compatibel met het TOR-netwerk, wat een geweldige functie is die door top VPN’s wordt aangeboden. Je kan jouw online verkeer via het TOR-netwerk bovenop jouw VPN-tunnel leiden en een extra beschermingslaag krijgen.
Houd er rekening mee dat jouw internetsnelheid behoorlijk kan afnemen door dubbele encryptie en meerdere serververbindingshops. Om een optimale snelheid te hebben voor het browsen of het streamen van online inhoud, moet je Surfshark VPN niet via de TOR-browser gebruiken.

Al met al, heeft Surfshark VPN best uitgebreide privacy- en beveiliginsfuncties. De enige functie die wij hebben gemist hebben is de mogelijkheid om zelf je eigen poorten te kiezen.

Hoe gebruiksvriendelijk is Surfshark VPN?

Surfshark apparaten
App
9.0

4.5 out of 5 stars
Apparaten Onbeperkt
Besturingssystemen

 • Windows
 • Windows
 • Mac
 • Mac
 • Linux
 • Linux
 • Android
 • Android
 • iOS
 • iOS

Browserextensies

 • Google Chrome
 • Chrome
 • Firefox
 • Firefox

Overig (via app)

 • Amazon Fire TV
 • Amazon TV
 • Android TV
 • Android TV

Overig (via smartDNS)

 • Apple TV
 • Apple TV
 • Smart TV
 • Smart TV
 • Playstation 3 en 4
 • PlayStation
 • Xbox
 • Xbox
 • Nintendo
 • Nintendo

Surfshark apparaten
App

9.0

4.5 out of 5 stars
Gelijktijdige verbindingen
Onbeperkt
Besturingssystemen

 • Windows
 • Windows
 • Mac
 • Mac
 • Linux
 • Linux
 • Android
 • Android
 • iOS
 • iOS

Browser-extensies

 • Google Chrome
 • Chrome
 • Firefox
 • Firefox

Overig (via app)

 • Amazon Fire TV
 • Amazon TV
 • Android TV
 • Android TV

Overig (via smartDNS)

 • Apple TV
 • Apple TV
 • Smart TV
 • Smart TV
 • Playstation 3 en 4
 • PlayStation
 • Xbox
 • Xbox
 • Nintendo
 • Nintendo

Surfshark apparaten

Een voordeel van Surfshark VPN is dat je met één abonnement verbinding kan maken met een onbeperkt aantal apparaten. De meeste VPN-providers beperken het 3 tot 5 apparaten.

Surfshark apps

Daarnaast heeft Surfshark VPN apps beschikbaar voor alle besturingssystemen, inclusief Windows, Mac, Android, iOS en Linux.
Bovendien hebben ze apps voor Amazon Fire TV, Android TV en een slimme DNS-functie om de service te laten werken op niet-ondersteunde apparaten, zoals Apple TV, Smart TV, Play Station, Xbox of Nintendo. Houd er echter rekening mee dat SmartDNS niet dezelfde privacy- en beveiligingsvoordelen biedt als een VPN.

Surfshark appSurfshark app

Surfshark-app interface

Surfshark VPN biedt aan hun klanten gebruiksvriendelijke app voor Windows. Hun software is makkelijk te gebruiken en werkt eenvoudig.
Het software installatie process is ook erg makkelijk. Je kan Software voor PC of Mac devices gewoon op de website downloaden, en na installatie inloggen.
De Surfshark applicatie heeft minimalistisch design waardoor alles gemakkelijk en duidelijk is.
Je kan eenvoudig locatie uit de lijst kiezen en door knop te drukken verbinding met een VPN server maken. Na serververbinding wordt het bedrijfslogo groen. Bovendien geven bureaubladmeldingen aan wanneer het verbinding maakt en verbreekt.

Surfshark windows clientSurfshark windows client
Daarnaast met snellere VPN protocollen zoals WireGuard of IKEv2 verbindt Surfshark VPN je binnen enkele seconden. Maar als je kiest voor OpenVPN protocollen soms kan het 20 tot 40 seconden duren om verbinding te maken met de VPN-server, en dat is een beetje traag.
Bovenaan de lijst staan opties voor “Fastest server” en “Nearest country” die voor je de optimale locatieserver kiest.
Je kan ook een lijst maken van je favoriete locatie door aan te drukken op een sterretje om veelgebruikte servers te beheren. Er is ook een lijst met recent gebruikte servers. Als je altijd dezelfde 3 servers gebruikt, dan zie je deze bovenaan.
Daarnaast heeft de applicatie zoekvak waardoor je sneller je favoriete kan land vinden.
Helaas heeft de app een paar functies NIET:

 • Geen ping-tijden
 • Geen info over serverbelasting.

Optioneel heeft Surfshark servers met Static IP-adres in Duistland, Japan, Singapore en het Verenigd Koningrijk en de Verenigde Staten.

App gebruiksgemak
Eenvoudige installatie
Alfabetische landenlijst
Gedetaileerde serverkeuze (per land en stad)
Eenvoudig wisselen van server
Verbinding met de snelste server
Verbinding met een dichtsbijzijnde land
Favoriete locatielijst
Recent gebruikte serverlijst
Zoekfunctie
Automatisch verbinding met p2p vriendelijke servers (verbonden automatisch)
Videostream vriendelijke servers
Notificaties
Pingtijd
Serverbelasting
Server snelheidstest

Als je verbonden bent met de server kan je ook jouw IP-adres, Kill Switch status en dataverbruik zien.
Surfshark VPN maakt echter geen onderscheid welke servers zijn p2p-vriendelijk maar deze servers herkennen wanneer je torrent-programma gebruikt en worden automatisch geactiveerd.
Verder kan je op de app kiezen uit een aantal verschillende instellingen:

Surfshark windows instellingen

Surfshark windows instellingen

App instellingen
Wisselen tussen protocollen
Portzoekfunctie
Kill Switch
Split tunneling (Whitelister)
Autoverbinding
Autostart bij opstarten
Stealth mode (NoBorders)
Onzichtbaarheid voor apparaten en op locaal netwerk
Blokkeert advertenties, trackers en malware (CleanWeb)
De GPS-locatie overschrijden
Gebruik kleine pakketen
Dubbele VPN (Multihop)

Voor gewone gebruikers zouden de standaard instellingen genoeg moeten zijn.
Al met al heeft Surfshark VPN echte gebruiksvriendelijke apps. Ze zijn gemakkelijk te begrijpen en werkt intuïtief.

Surfshark browser-extensies

Verder heeft Surfshark VPN ook handige Chrome- en Firefox-extensies. Zo kan je zonder software op je computer Surfshark VPN gebruiken in je browsers.

Surfshark op routers

Je kan Surfshark VPN op de meeste routers installeren. Op de Surfshark website vind je handleidingen van de populairste routers, zoals DD-WRT, Asus WRT, TP-Link, Linksys, Netgear, Tomato.
Met behulp van een router kan je een aantal apparaten tegelijk gebruiken met de VPN-verbinding.

Surfshark streaming (Netflix) en torrenting

Surfshark streaming en torrenting
Streaming

 • Netflix streaming
 • Netflix
 • Spotify streaming
 • Spotify
 • HBO Now streaming
 • HBO Now
 • BBC iplayer streaming
 • BBC
 • Amazon Prime streaming
 • Amazon
 • Hulu
 • Hulu

NL Streaming

 • NPO streaming
 • NPO
 • Ziggo go streaming
 • Ziggo Go
 • NLziet streaming
 • NLZiet
 • RTL XL streaming
 • RTL XL

VoiP
Torrenting
Surfshark streaming en torrenting
Streaming

 • Netflix streaming
 • Netflix
 • Spotify streaming
 • Spotify
 • HBO Now streaming
 • HBO Now
 • BBC iplayer streaming
 • BBC
 • Amazon Prime streaming
 • Amazon
 • Hulu
 • Hulu

NL Streaming

 • NPO streaming
 • NPO
 • Ziggo go streaming
 • Ziggo Go
 • NLziet streaming
 • NLZiet
 • RTL XL streaming
 • RTL XL

VoiP
Torrenting

Surfshark Netflix en andere streaming diensten

Het mooie over Surfshark VPN is dat je zonder problemen de Amerikaanse Netflix, BBC iPlayer, HBO Now, Amazon Prime of Hulu kan bekijken.
In het buitenland kan je ook via Nederlandse servers Nederlandse TV kanalen bekijken zoals NPO, Ziggo Go, NL Ziet of RTL XL.
Zelfs als zit je helemaal aan het einde van de wereld dan kun je Floortje naar het einde van de Wereld kijken.

Surfshark en torrents

Surfshark servers hebben een heel goede download- en uploadsnelheid waardoor ze heel aantrekkelijk voor P2P gebruikers en torrenters kunnen zijn.
Ook als je torrents wilt downloaden heeft Surfshark VPN speciale peer-to-peer servers die extra veilig zijn. Deze servers herkennen wanneer je torrent-programma gebruikt en worden automatisch geactiveerd.

VoiP diensten

Een leuke bijkomstigheid van Surfshark VPN is dat ze de VoiP-service ondersteunen.
Sommige landen beperken de toegang tot VoiP (Voice over IP) diensten zoals Skype, WhatsApp en anderen, maar met Surfshark VPN is dat geen probleem. Je kan VoiP-diensten overal ter wereld gebruiken.

Surfshark klantenservice

Klantenservice
Klantenservice
9.0

4.5 out of 5 stars
Live-Chat
Tickets
E-mail
Telefoon
Facebook
24/7 Werktijd
Snelle reactietijd
FAQ
Handleidingen

De Surfshark VPN klantenservive is bereikbaar via Live-Chat, Ticket system, e-mail: support@surfshark.com of Social Media platforms zoals Facebook of Twitter.
Surfshark support team is erg klantgericht. Je wordt door hun geholpen vanaf het eerste aanmaken van een account tot er met de installatie van hun software. Over het algemeen viel ons op dat ze problemen snel en professioneel oplossen.
Via hun Live-chat kun je de antwoorden binnen een paar minuten krijgen.
Via Ticket systeem kregen wij antwoord binnen 24 uur en dat is een vrij standaard onder VPN-providers.
Als je over Surfshark VPN dan kan je ook altijd eerst een antwoord zoeken bij Surfshark FAQ sectie. Bij “Hulp center” kan je ook gebruik maken van een zoekfunctie waardoor wordt je zoekproces veel soepeler.

Surfshark prijs, kortingscodes en betalen

Surfshark prijs & betalen
Prijs € 2,06/ maand
Gratis versie
Gratis proefperiode 7 dagen voor mobiele apparaten
Dedicated IP
Betaling Mastercard Visa Bitcoin iDeal
Gevraagde persoonlijke gegevens E-mailadres
Geld-terug garantie 30 dagen
Surfshark prijs & betalen
Prijs
€ 2,06/ maand
Gratis versie
Gratis proefperiode
7 dagen voor mobiele apparaten
Dedicated IP
Betaling
Mastercard Visa Bitcoin iDeal
Gevraagde persoonlijke gegevens
E-mailadres
Geld-terug garantie
30 dagen

Als je interesse hebt in Surfshark VPN vragen ze op dit moment 2,06 eur/maand. In vergelijking met andere VPN’s is de prijs is het overwegen zeker waard. Op dit moment valt hun prijs onder de goedkoopste aanbiedingen van de betrouwbare VPN’s.
Voor dat bedrag krijg je een hoop privacy, heel snelle servers in 65 landen en toegang tot meerder streaming diensten. Daarmee heeft Surfshark VPN de beste service voor deze prijs.
Bovendien geeft Surfshark VPN 30 dagen geld-terug-garantie.


1 Maand

€ 10.99

per maand2 jaar

Android

€ 1.91

per maand


6 maanden

€ 5.49

per maand1 Maand

€ 10.99

per maand


2 jaar

Android

€ 1.91

per maand


6 maanden

€ 5.49

per maand

Betaalmogelijkheden

Bij Surfshark VPN kan je afrekenen met het meest populaire betaalmethoden zoals iDeal, Visa, MasterCard, Paypal, American Express, Discover, Google Pay, Amazon Pay of zelfs Cryptovaluta zoals Bitcoin.

Welke gegevens heeft Surfshark nodig?

Om een account bij Surfshark aan te maken heb je alleen een geldig e-mailadres nodig. Als je annoniem wilt betalen kun je ook gebruik maken van Bitcoin.

Surfshark dedicated IP-adres

Op dit moment biedt Surfshark VPN geen dedicated IP-adressen.
Over het algemeen gebruikt Surfshark VPN statische IP-adressen. Dit betekent dat elke keer dat je verbinding maakt met dezelfde server je hetzelfde IP-adres krijgt.
Een verbindingslocatie bevat echter een aantal verschillende IP-adressen. Als je dus verbinding maakt met een specifiek land wordt je op dezelfde locatie verbonden met de optimale (met de laagste belaste) server. Daarom kan je een ander IP-adres krijgen wanneer je opnieuw verbinding maakt met hetzelfde land.

Surfshark christmas deal - actieSurfshark christmas deal - actie

Conclusie

Al met al is Surfshark VPN is een top VPN die is echt jouw aandacht waard. Deze VPN biedt premiumfuncties, 3200 snelle servers in 65 landen, toegang tot US Netflix, sterke encryptie, advertentie blokker, verbinding met een onbeperkt aantal apparaten en zekerheid op meer privacy.
Als je nu op zoek bent naar de VPN provider met de meeste bang for buck is dat Surfshark VPN. In de link hieronder vind je een aanbieding met 81% korting.

Surfshark gebruikersreviews

De meeste Surfshark VPN gebruikers zijn er positief over deze VPN. Ze beoordelen Surfshark VPN zeer goed.
Op Trustpilot geven gebruikers aan Surfshark VPN 4,3 uit 5 sterren, en in de Google Play Store en Apple App Store beoordelen mensen hun met 4,4 sterren. Voor een VPN is dat een hele hoge score.

Heb je ervaring met Surfshark VPN? Graag horen wij je ervaring met deze VPN-aanbieder. Plaats nu een Surfshark review hieronder en deel je ervaring met andere bezoekers!

Schrijf Surfshark review


 
0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%


Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 | VPNConsult

Lifetime GooseVPN deal: € 139-

Promo Code: Niet nodig

BEZOEK GOOSEVPN

50% korting voor TorGuard 2-jarig abonnement

Promo Code:

BEZOEK TORGUARD

20% korting voor Windscribe 1-jarig abonnement

Promo Code:

BEZOEK WINDSCRIBE

TorGuard Promo Code

Kopieer de Promo Code:

KOOP TORGUARD

Windscribe Promo Code

Kopieer de Promo Code:

KOOP WINDSCIRBE

Your compare list

Compare
Alles verwijderen
Vergelijken
0