NordVPN review: Nederlands

NordVPN review: Nederlands

NORDVPN REVIEW

 
Tegenwordig staat privacy bovenaan de prioriteitenlijst en NordVPN is een van de partijen die zorgt voor je veiligheid op Internet. Deze VPN is een van de TOP VPN-aanbieders en heeft ook een heel betrouwbare naam in de VPN wereld. Momenteel hebben ze 5.141 servers in 60 verschillende landen die draaien stabiel en bieden een hoge internetsnelheid aan.
NordVPN is gericht op het beschermen van de online privacy van hun klanten. De VPN heeft een sterke encryptie. Ook blokkeert hij advertenties en malware. Bovendien biedt deze VPN je een dubbele VPN-functie die je gegevens door twee VPN-servers leidt en dus dubbele beveiliging geeft.
NordVPN zal ervaren VPN gebruikers verrassen met de Onion over VPN-optie, waarmee ze het TOR-netwerk kunnen gebruiken in combinatie met hun specifieke servers. Deze VPN is slechts een van de weinige VPN-providers met deze functie.
Daarnaast heeft NordVPN een geaudit geen logs beleid, dus registreert jouw online activiteiten nooit.
NordVPN is ook torrent-vriendelijk en is verbazingwekkend goed in het deblokkeren van streamingdiensten zoals Netflix, BBC iPlayer, Amerikaanse, Amazon Prime en anderen.
Met een exclusieve korting van 68% kun je het NordVPN 2-jarig abonnement krijgen voor slechts € 3,15 per maand.
NordVPN review Nederland
In deze NordVPN review vind je alle plus- en minpunten van deze VPN-aanbieder en wat je van hen kan verwachten. Dus lees verder en ontdek alles over NordVPN.

Wat kan je met NordVPN?

 1. Je IP-adres verbergen en zo je privacy beschermen
 2. Veilig internetten op openbare Wi-Fi netwerk
 3. Toegang krijgen tot geblokkerde content, zoals US Netflix, BBC iPlayer en anderen
 4. Anoniem torrents downloaden
 5. VoiP-diensten, soals Skype, WhatsApp en anderen over de hele wereld gebruiken
 6. Advertenties en malware blokkeren
 7. Upload- en downloadproces van cloudopslag beveiligen.

NordVPN aanbieding - actie

NordVPN kenmerken, voor- en nadelen

NordVPN specificaties
Beoordeling
9.7

4.8 out of 5 stars
Gebruikers 8 mln.
Snelheid
4.8 out of 5 stars
9.5/10
Datalimiet Onbeperkt
Locaties 60 landen
Servers 5.141 servers
Apparaten 6
Netflix
Torrents
Geen logs
Vestigingsland Panama
Panama
Prijs € 2.80 p/m
Geld terug garantie 30 dagen
 

NordVPN voordelen en nadelen

Download snelheid

SNELHEIDSTEST

Geen snelheidstest in de applicatie

50 landen/ 5400 servers

GROOT NETWERK

5.141 servers in 60 landen

Download snelheid

DOWNLOAD SNELHEID

Hoge download snelheid

Geen logs

LOG-BELEID

Geen logs

kill switch functie

KILL SWITCH

Kill switch functie is beschikbaar

gelijktijdige verbindingen

GELIJKTIJDIGE VERBINDINGEN

Maximaal 6 apparaten per abonnement

Netflix

NETFLIX

Geeft toegang tot Netflix

Encryptie

ENCRYPTIE

Sterke encryptie

Stealth mode

STEALTH MODE

de VPN werkt in censuur sterke landen zoals China

Dubbele VPN

DUBBELE VPN

Dubbele VPN is beschikbaar

Geen toegewezen IP

IP-ADRES

Dedicated IP-adres is beschikbaar

Ad blocker

AD BLOCKER

Blokkeert advertenties en malware

NordVPN servers

NordVPN heeft op dit moment 5.141 servers in 60 landen en daarmee horen ze bij de TOP VPN-aanbieders. Hiermee kunnen ze wereldwijd snelle serversnelheden garanderen. Hun servers bevinden zich in 6 grote continenten.

NordVPN: 5.141 servers in 60 landen

Europa 36 landen
Albanië, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Georgië, Griekenland, Hongarije, Ierland, Ijsland, Italië, Kroatië, Letland, Luxemburg, Moldavië, Nederland, Noord-Macedonië, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland
Noord-Amerika 3 landen
Canada, Mexico, Verenigde Staten
Zuid-Amerika 4 landen
Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica
Australië 2 landen
Australië, Nieuw Zeeland
Azië 13 landen
Hong Kong, India, Indonesië, Israël, Japan, Maleisië, Singapore, Taiwan, Thailand, Turkije, Verenigde Arabische Emiraten, Vietnam, Zuid-Korea
Afrika 1 land
Zuid Afrika.

NordVPN snelheid

Als je een goede gebruikerservaring wil hebben is het belangrijk dat je VPN snel is.
Om hoge snelheid op hun servers te garanderen, introduceerde NordVPN in 2020 hun apps het NordLynx-protocol dat een implementatie is van het WireGuard-protocol en sneller is dan gewone protocollen.

NordVPN snelheid
Download snelheid
9.5

4.7 out of 5 stars
Stabiliteit Uitstekend

NordVPN snelheid – Nederland

Over het algemeen is NordVPN zeer snelle VPN. Toen onze downloadsnelheid zonder VPN 943 Mbps waren, en uploadsnelheid – 760 Mbps, met NordVPN kwamen we overeen met een downloadsnelheid van 879 Mbps, ondertussen was de uploadsnelheid 837 Mbps.

Zonder VPN (NL):

Snelheid zonder VPN

Met NordVPN (NL server):

NordVPN snelheid - Nederland

Met deze snelheden kan je zonder probleem internetten, gamen, films downloaden en meerdere videostreams tegelijk kijken.

NordVPN snelheid – Amerika

Wat wij leuk over NordVPN vinden dat deze VPN toegang tot Amerikaanse Netflix geeft. Daarom hebben wij ook de snelheidstest in New York gemaakt.

Met NordVPN (VS server – New York):

NordVPN snelheid - US server

Via de Amerikaanse in New York haalden we 672 Mbps download en 225 Mbps upload snelheden met een ping van 88 ms. Met zulke snelheid kun je probleemlos genieten van Amerikaanse Netflix.

NordVPN snelheid – Europa en Azië

Zelfs bij snelheidstesten in andere Europese landen zoals Frankrijk, Duitsland, België en Engeland haalden we gemiddelde downloadsnelheden van 701 en 777 Mbps en uploadsnelheden tussen 463 en 808 Mbps. Hiermee is NordVPN verrassend snel.
Met andere VPN servers:

Locatie Ping
(ms)
Download
(Mbps)
Upload
(Mbps)
VK – London 19 757.43 463.64
Duitsland – Frankfurt 23 720.88 754.45
België – Brussels 13 777.31 666.41
Frankrijk – Parijs 20 740.96 806.42
Hong Kong 260 587.34 77.85
Australië – Sydney 253 553.97 79.91

We hebben snelheidstesten ook in de meeste verre landen zoals Hon Kong en Australië gedaan. Zoals we hadden verwacht door de grote afstand kregen we een veel grotere pingtijd, van 253 ms en 260 ms, maar de downloadsnelheid was nog steeds prima: 587 Mbps in Hong Kong en 553 Mbps in Sydney.

NordVPN verbindingsstabiliteit

Daarnaast heeft NordVPN zeer stabiele verbinding met servers en is betrouwbaar. Tijdens een aantal tests die wij hebben uitgevoerd ontstonden er geen verbroken verbindingen.

NordVPN privacy & beveiligingsfuncties

Tegenwoordig is jouw telefoon jouw persoonlijke heiligdom! Skypen, mailen, bankeren en zelfs tinderen alles gaat digitaal. Daarom is het belangrijker dan ooit om jouw privacy te beschermen.
Is NordVPN de beste VPN-provider om jouw persoonlijke informatie af te schermen van de data verzamelende bedrijven en overheden? Dus laten we hier induiken.

NordVPN privacy functies
Verborgen IP-adres
Ad- & malware blocker (“Cybersec”)
Tracker blocker
Collocated Servers
Stealth mode (Obfuscated servers)
Wi-Fi bescherming
DNS keuze
Onzichtbaar op LAN
Geen logs beleid

Ten eerste verbergt NordVPN jouw IP-adres om jouw online acitiviteit te anonimiseren. Dat betekent, jouw IP-adres wordt veranderd naar die van de servers van NordVPN.

CyberSec

Ten tweede heeft NordVPN een “CyberSec” functie die irritante reclames en malware blokkeert. Dit maakt surfen een stuk zorgenlozer. Je krijgt geen pop up advertenties meer of je kan youtube advertenties omzeilen. Dat is gerustellend. Helaas, blokkeert NordVPN op dit moment geen trackers.

NordVPN colocated servers

Bovendien is NordVPN begonnen met het runnen van hun eerste colocated servers in Finland, die uitsluitend door hen worden gecontroleerd en beheerd. NordVPN heeft ook plannen om hun servernetwerk verder bij te werken en het eigendom van meer servers over te nemen.

Stealth mode

Optioneel biedt NordVPN Obfuscated servers (stealth modus), die camoufleren het VPN-verkeer als gewoon HTTPS-verkeer, waardoor het Firewalls van bedrijven of landen kan omzeilen. Dat is speciaal handig als je in landen zoals China bent, waar internetcensuur sterk is of je achter een strenge bedrijfsfirewall zit. Dan kun je verbinden met deze “versluierde” servers die je toegang geven tot het vrije internet.

Wi-Fi bescherming

Als je vaak gebruikt maakt van publieke Wi-Fi, heeft NordVPN een functie die je automatisch beschermt tegen hackers als je verbinding maakt met een obeveiligd Wi-Fi netwerk. Dus laat je Wi-Fi niet open bloot.

DNS-server en LAN

Bij NordVPN kun je ook overschakelen naar een andere DNS-server.
Verder kun je met NordVPN jouw computer onzichtbaar maken voor andere gebruikers op jouw lokale netwerk (LAN).

NordVPN Logbeleid

NordVPN heeft geen interesse in wat je online doet. NordVPN is gevestigd in Panama die een privacy vriendelijke land is, waardoor ze strict geen logboekbeleid hebben. Dit land maakt ook geen deel uit van de 14-Eyes Coalitie, die op grote schaal gegevens met elkaar verzamelt en uitwisselt. En dit is erg goed!
Sinds vorig jaar is NordVPN begonnen met het inzetten van schijfloze servers, die geen gegevens of configuraties ter plaatse opslaan.
Om hun betrouwbaarheid te bewijzen wordt NordVPN regelmatig gecontroleerd door PriceWaterhouseCoopers, een van de vier grootste auditkantoren. Ze bevestigden dat NordVPN geen logboeken bijhoudt.
Dus om samen te vatten jour Privacy is bij NordVPn in goede handen.

NordVPN beveiligingsfuncties
256-bit AES Encryptie
OpenVPN Protocol
NordLynx Protocol
Kill switch
DNS, IP-V6, WebRTC leak bescherming
Onion over VPN
Dubbele VPN
Port opties

Laten we vervolgens een stap verder gaan en kijken welke beveiligingsfuncties NordVPN biedt.
Om je te beschermen tegen indringers, leidt NordVPN jouw verkeer door hun versleutende VPN-tunnel. Daarvoor gebruikt NordVPN een ontbreekbare 256-bit AES encryptie. Deze encryptie is zo sterk dat hij ook met een supercomputer niet te kraken is.

NordVPN Protocollen

Om te voorkomen dat je verbinding wordt onderschept kun je op NordVPN app kiezen tussen veilige OpenVPN UDP of TCP protocollen of NordLynx. In zijn algemeenheid NordLynx is een implementatie van het WireGuard protocol, en zorgt voor hogere snelheden en meer stabiliteit.

DNS, IP-V6, WebRTC leak bescherming

Met NordVPN ben jij ook goed beschermd tegen het uitlekken van persoonlijke IP adres via DNS, IPv6 en WebRTC. We hebben een aantal tests uitgevoerd en wij hebben geen lekken gedetecteerd.

NordVPN Kill Switch

Bovendien biedt NordVPN twee soorten Kill Switch opties. Algemeene Internet Kill switch die schakelt internettoegang uit wanneer de VPN verbinding wegvalt of is uitgeschakelt. Of je kan ervoor kiezen om alleen specifieke applicaties uit te schakkelen als een VPN-verbinding onverwacht wordt verbroken. Zo kun je je torrent programma of je browser koppelen aan deze functie zodat je altijd anoniem bent.

Split-tunneling

NordVPN biedt ook een Split-tunneling functie. Met behulp van deze functie kan je kiezen of je wilt dat de bepaalde apps VPN-verkeer opnemen of uitsluiten.

Tor over VPN-servers

Daarnaast heeft NordVPN de functie “Onion over VPN” die je toegang geeft tot het TOR-netwerk. Hierbij word je via de VPN met het TOR-netwerk verbonden. Op het TOR-netwerk wordt je internet verkeer verdeelt over meerdere servers en daarna weer samengevoegd waardoot je niet te traceren bent. Deze functie wordt door weinig VPN’s aangeboden en het is een geweldige aanvulling op NordVPN voor iedereen die zoekt naar privacy.

Dubbele VPN

Naast andere handige functies heeft NordVPN dubbele VPN-functie waarmee je verkeer door twee VPN-servers kan tunnelen. Dus je data wordt twee keer versleuteld en het IP-adres ook twee keer gewijzigd. Deze tool is uitstekend als je je echt zorgen maakt over online privacy want op die manier is je privacy tot het hoogste niveau verhoogd. Het nadeel van dubbele encryptie is dat je snelheid zichtbaar neemt af. In de meeste situaties zoals torrenting of Netflix kijken is deze functie overbodig en je kan gewoon het uitzetten.

Poorten

De enige optie NordVPN ontbreekt is de mogelijkheid om zelf de Poorten van je verbinding te kiezen.
Al met al geeft NordVPN je heel goede verdediging voor je online privacy.


Hoe gebruiksvriendelijk is NordVPN?

NordVPN apparaten
App
9.0

4.5 out of 5 stars
Apparaten 6
Besturingssystemen

 • Windows
 • Windows
 • Mac
 • Mac
 • Linux
 • Linux
 • Android
 • Android
 • iOS
 • iOS

Browserextensies

 • Google Chrome
 • Chrome
 • Firefox
 • Firefox

Overig (via app)

 • Amazon Fire TV
 • Amazon TV
 • Android TV
 • Android TV

Overig (via smartDNS)

 • Apple TV
 • Apple TV
 • Smart TV
 • Smart TV
 • Playstation 3 en 4
 • PlayStation
 • Xbox
 • Xbox
 • Nintendo
 • Nintendo

NordVPN apparaten
App

9.0

4.5 out of 5 stars
Gelijktijdige verbindingen
6 Apparaten
Besturingssystemen

 • Windows
 • Windows
 • Mac
 • Mac
 • Linux
 • Linux
 • Android
 • Android
 • iOS
 • iOS

Browser-extensies

 • Google Chrome
 • Chrome
 • Firefox
 • Firefox

Overig (via app)

 • Amazon Fire TV
 • Amazon TV
 • Android TV
 • Android TV

Overig (via smartDNS)

 • Apple TV
 • Apple TV
 • Smart TV
 • Smart TV
 • Playstation 3 en 4
 • PlayStation
 • Xbox
 • Xbox
 • Nintendo
 • Nintendo

NordVPN apparaten

Bij NordVPN kan je maximaal tot 6 apparaten tegelijkertijd verbinden. Met een account kan je zonder probleem op verschillende locaties verbinden. Het enige waar je moet opletten is dat je niet met twee of meerdere devices met dezelfde server kan verbinden. Gelukkig heeft NordVPN 34 servers in Nederland, dus dat zal geen probleem veroorzaken.

NordVPN apps

NordVPN heeft apps beschikbaar voor alle besturingssystemen, inclusief Windows, Mac, Android, iOS en Linux. Ze hebben ook apps voor Android TV, Amazon Fire TV en Fire Stick.
Ook hebben ze een Smart DNS-functie om de service te laten werken op niet-ondersteunde apparaten zoals Smart TV, Apple TV, Play Station, Xbox of Nintendo.
Je kan ook verbind de genoemde apparaten met een router die heeft verbinding met VPN of de VPN-verbinding delen vanaf je Windows-PC.

NordVPN app

NordVPN-app interface

Het leuke van NordVPN-apps is dat ze beide eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijk zijn. Bovendien verbetert NordVPN hun apps voortdurend, zodat hun klanten altijd de meeste geavanceerde versies van het moment hebben.
Apps van NordVPN hebben een interactieve wereldkaart en een alfabetische lijst met landen.
Sommige gebruikers vinden irritant dat de Europese kaart overbevolgt met servers is, maar je kan moeiteloos snel scrollen of zoomen naar je favoriete server. En toch, als je het niet leuk vindt kun je altijd de server vinden in de alfabetische lijst van landen of de zoekfunctie gebruiken.
Met NordVPN kan je eenvoudig een andere serverlocatie kiezen door simpelweg op een andere server te klikken. NordVPN verbindt je automatisch opnieuw met nieuwe locatie.
NordVPN windows client
Deze VPN heeft ook de mogelijkheid om te kiezen uit de meest recente verbindingen, waar kan je tot maximaal 10 recent gebruikte servers zien.
Standaard verbindt NordVPN je met de snelste server van dat land, maar je kan ook handmatig een andere server kiezen per stad of per server aan de hand van serverbelasting.

NordVPN gebruiksgemak
Eenvoudige installatie
Alfabetische landenlijst
Gedetaileerde serverkeuze
Eenvoudig wisselen van server
Beste locatieserver
Favoriete locatielijst
Recent gebruikte serverlijst
Zoekfunctie
p2p servers
Videostream servers
Notificaties
Pingtijd
Serverbelasting

NordVPN biedt ook “Specialty Servers” die zijn bedoeld voor bepaalde taken, zoals:

 • P2P vriendelijke servers
 • Servers voor dedicated IP eigenaren
 • Dubbele VPN servers
 • Servers die toegang tot “Onion Over VPN” heeft.

Verder heeft de NordVPN-app ook een nuttige instellingenlijst die je zelf kan activeren. Helaas kan je op NordVPN apps geen port kiezen.

NordVPN windows instellingen

NordVPN windows instellingen

NordVPN app instellingen
Wisselen tussen protocollen
Port selectie
Internet Kill Switch
App Kill Switch
Autoverbinding
Autostart bij opstarten van Windows
“Cybersec”
Onzichtbaarheid op LAN
Aangepaste DNS
Stealth mode

NordVPN browser-extensies

NordVPN biedt Google Chrome en Morzilla Firefox extensies aan. Helaas heeft NordVPN geen speciale Safari-extensie. Deze kan je makkelijk oplossen met het installeren van een proxy plugin in je Safari-browser en zo handmatig verbinding te maken met de NordVPN-servers.
Als je de NordVPN proxy-extensies gebruikt, moet je er rekening mee houden dat deze slechts je browser beschermen, maar niet het volledige apparaat, zoals de NordVPN-apps doen. Maar het voordeel van Chrome- en Firefox browserextensies is dat Ze werken met hoge snelheid.
Via browser-extensies kan je zelf een paar instellingen activeren of deactiveren, zoals:

 • Het blokkeren van WebRTC-lekken
 • Inschakelen van CyberSec- functie – het blokkeren van advertenties en malware.

NordVPN op routers

NordVPN heeft FlashRouter Privacy App for DD-WRT routers. Officieel ondersteunde routers zijn:

 • Netgear (R6300v2, R6400v2, R7000, R7800, R8000, R9000)
 • Linksys (WRT1200AC, WRT1900ACv1, WRT1900ACv2, WRT3200ACM, WRT32X)
 • Asus (RT-AC56U, RT-AC87U, RT-AC5300, RT-N16).

Je kan ook NordVPN handmatig intalleren op een aantal andere routers, zoals: Tomato, DrayTek, Asustor, Asus WRT, Asus WRT Merlin, Asus Padavian firmware, pfSense, routers met Open WRT firmware, Sabai, EdgeRouter, NETDuma, GL.iNet. Op de website vind je een uitgebreide handleiding voor al deze routers. De handleidingen zijn eenvoudig geschreven.

NordVPN streaming (US Netflix) en torrenting

NordVPN streaming en torrenting
Streaming

 • Netflix streaming
 • Netflix
 • Spotify streaming
 • Spotify
 • HBO Now streaming
 • HBO Now
 • BBC iplayer streaming
 • BBC
 • Amazon Prime streaming
 • Amazon

NL Streaming

 • NPO streaming
 • NPO
 • Ziggo go streaming
 • Ziggo Go
 • NLziet streaming
 • NLZiet
 • RTL XL streaming
 • RTL XL

VoiP
Torrenting

NordVPN Netflix en andere streaming diensten

NordVPN is ook verbazingwekkend goed in het streamen en ontgrendelen van inhoud zodat je van het internet kan genieten zonder beperkingen. Wij kregen toegang tot Amerikaanse Netflix, BBC iPlayer, HBO Now en Amazon Prime.

Nederlandse streaming diensten

Als je in het buitenland Nederlandse TV wil kijken vanuit NPO, NLZiet, Ziggo Go of zelfs RTL XL dan NordVPN is een goede partij voor jou. Wat je moet doen is verbinden met met NordVPN Nederlandse server in combinatie met de TV-app of hun website.

VoiP diensten

Sommige landen beperken de toegang tot VoiP (Voice over IP) diensten zoals Skype of WhatsApp. Landen als China, Turkije, Maleisië , Syrië en Oman blokkeren Skype.
Met Norden VPN kan je verbinding maken met externe VPN-servers, waardoor Skype, WhatsApp of andere VoiP service niet beperkt zijn.
Je kan een server kiezen die dichtbij je bevindt om een goede snelheid te behalen. Als je belkosten wil verlagen, dan kan je een IP-adres van een land kiezen waar de tariefen goedkoper zijn.

NordVPN en torrents

Naast streaming ondersteunt NordVPN torrenting en andere peer-to-peer activiteitein. Voor dit doel heeft NordVPN gespecialiseerde torrentvriendelijke servers die erg snel zijn. Op dit moment biedt NordVPN torrent-vriendelijke servers in 46 landen, inclusief en Nederland.
NordVPN heeft ook een functie om P2P-activiteitein te detecteren en je verbinding automatisch om te leiden naar een torrent-vriendelijk alternatief.
Als torrenten is een van de meest belangrijke redenen waarom je VPN wil hebben, dan NordVPN is je overweging waard.

NordVPN klantenservice

NordVPN klantenservice
Klantenservice
9.0

4.5 out of 5 stars
Live-Chat
Tickets
E-mail
Facebook
24/7 Werktijd
Snelle reactietijd
FAQ
Handleidingen

De NordVPN klantenservice is heel goed. Ze zijn vriendelijk en altijd klaar om je te helpen. Je wordt snel geholpen, de meeste klanten zijn ook tevreden met de klantenservice en ze gebruiken heldere taal. Een nadeel is dat ze alleen Engels spreken.
Nord is makkelijk te bereiken. Je kan ze direct via Live-Chat bereiken of een vraag via Ticket systeem, E-mail: support@nordvpn.com of Facebook inleveren.
Normaal reageert NordVPN personeel via Live-Chat heel snel. Je gaat een antwoord binnen paar minuten krijgen.
Deze VPN-aanbieder heeft een uitgebreide database met een FAQ voor veelgestelde vragen. De kans is heel groot dat je daarin antwoord op je vraag kan vinden.
Daarnaast biedt NordVPN meer dan 50 handleidingen voor het installeren van een VPN op verschillende apparaten. Deze tutorials kun je HIER vinden.

NordVPN prijs, kortingscodes en betalen

NordVPN prijs & betalen
Geld-terug garantie 30 dagen
Gratis versie
Gratis proefperiode 7 dagen
Dedicated IP
Persoonlijke gegevens E-mail
Betaling Mastercard Visa Bitcoin iDeal

Op dit moment kost NordVPN 3,11 eur/maand bij een drie-jarig abbonement. Voor de kosten van een kop capuccinno per maand is NordVPN zeker een aantrekkelijke aanbieding van dit moment. NordVPN geeft je je privacy terug in je eigen handen. Je kan je weer online veilig voelen en tot slot krijg je ook toegang tot geblokkeerde content. En dat doen ze allemaal op TOP sport niveau.
Als je deze VPN wilt uitproberen kun je tot 30 dagen gewoon je geld terug krijgen.

1 Maand


€ 10.16

per maand


2 jaar

Android

€ 2.80

per maand

1 jaar


€ 4.18

per maand


1 Maand


€ 10.16

per maand


2 jaar

Android

€ 2.80

per maand

1 jaar


€ 4.18

per maand


Betaalmogelijkheden

Bij NordVPN kan je afrekenen met het meest populaire betaalmethoden zoals iDeal, Visa, MasterCard, American Express, Discover of zelfs Bitcoins. Helaas heeft NordVPN nog niet zo lang geleden besloten om betalingen via PayPal te stoppen.

Welke gegevens heeft NordVPN nodig?

Om een NordVPN-lid te worden hoef je geen persoonlijke gegevens afgeven. De enige wat deze partij vraagt is je e-mailadres. Als je helemaal anoniem wil blijven, kan je met Bitcoin betalen en zo word je helemaal anoniem VPN gebruiker.

Dedicated IP-adres

NordVPN biedt ook je toegewezen (dedicated) IP-adressen. Dedicated IP-adres kan je krijgen alleen op de volgende locaties: Nederland, het Verenigd Kininkrijk, Duitsland en de Verenigde Staten. Daarnaast werken toegewezen IP-servers alleen met het OpenVPN-protocol.

NordVPN promo code -actie

Conclusie

Dus al met al, is NordVPN echte goede VPN. Als je op zoek bent naar de VPN met het hoogste niveau van privacy- en beveiligingsfuncties, dan NordVPN is een goede keuze voor jouw. Ook als je toegang wil krijgen tot geblokkeerde content, zoals Amerikaanse Netflix, dan doet dat NordVPN op top sport niveau.
Voor de kosten van een kop Capuccino per maand is NordVPN zeker een aantrekkelijke VPN te hebben.

NordVPN gebruikersreviews

De meeste NordVPN gebruikers beoordelen NordVPN erg hoog. In de Google Play Store geven gebruikers aan deze VPN 4,3 sterren. Voor een VPN is het behoorlijk hoog.
Op Trustpilot beoordelen mensen NordVPN nog hoger en geven 4,4 sterren uit 5 sterren, en op Apple App Store zelfs 4,5 sterren, en dat is heel goed.

Heb je ervaring met NordVPN? Graag horen wij je ervaring met deze VPN-aanbieder. Plaats nu een NordVPN review hieronder en deel je ervaring met andere bezoekers!

Schrijf NordVPN review


 
0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%


Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 | VPNConsult

Lifetime GooseVPN deal: € 139-

Promo Code: Niet nodig

BEZOEK GOOSEVPN

50% korting voor TorGuard 2-jarig abonnement

Promo Code:

BEZOEK TORGUARD

20% korting voor Windscribe 1-jarig abonnement

Promo Code:

BEZOEK WINDSCRIBE

TorGuard Promo Code

Kopieer de Promo Code:

KOOP TORGUARD

Windscribe Promo Code

Kopieer de Promo Code:

KOOP WINDSCIRBE

Your compare list

Compare
Alles verwijderen
Vergelijken
0