Private Internet Access Review 2020 | en Vergelijking

Private Internet Access Review 2020 | en Vergelijking

PRIVATE INTERNET ACCESS REVIEW

 
Er is veel veranderd in de wereld van VPN aanbieders, maar belangrijkste redenen waarom mensen voor een VPN kiezen zijn door de jaren hetzelfde gebleven. Voor de meeste mensen blijf anoniem browsen, gegevens bescherming, internetvrijheid of simpelweg toegang tot videostreams van Netflix belangrijk is.

Odanks dat het duidelijke wensen lijken, werd het niet gemakkelijker om de beste VPN-aanbieder te kiezen. Er zijn zoveel technische aspecten aan VPN providers verbonden, dat het zonder goed advies en onafhankelijke informatie bijna onmogelijk is de beste VPN aanbieder te kiezen.

In deze Private Internet Acces review krijg je een gedetaileerde review en tests van de belangrijkste technische aspecten die een VPN-dienst goed of slecht maken. Deze review gaat in op de snelheid van PIA, de kwaliteit van de klantenservice, de kracht van de encryptie en hoe andere gebruikers PIA ervaren in vergelijking met de concurrentie.

Wie op zoek naar een volledig onafhankelijke test van PIA vindt in deze review antwoord op zijn vragen.

 

WAT KAN JE MET PIA VPN ?

 1. BESCHERMEN TEGEN DIEFSTAL VAN JOUW GEGEVENS
 2. Private Internet Access biedt je extra encryptie en beveiliging wanneer je je persoonlijke gegevens, zoals jouw creditcardgegevens, wachtwoorden, e-mails, persoonlijke foto’s overdraagt.

 3. VEILIG INTERNETTEN OP OPENBARE WI-FI OF OPENBARE NETWERK
 4. Openbare Wi-Fi-hotspots hebben een zwakke beveiliging en hackers kunnen je gemakkelijk aanvallen. VPN lost het probleem op.

 5. NEDERLANDSE PROGRAMMA’S IN HET BUITENLAND KIJKEN
 6. Door het gebruik van Private Internet Access Nederlandse server kan je Nederlanse uitzendingen zoals NPO, Ziggo Go, NLZiet of RTL XL kijken.

 7. TORRENTS DOWNLOADEN

Private Internet Access Christmas VPN deal - actie

PIA VPN KENMERKEN

Beoordeling
8.9

4.4 out of 5 stars

Over PIA Opgericht in 2010
Private Internet Access was opgericht in 2010 door Andrew Lee. Ze bevinden zich in Verenigde Staten (4643 S Ulster Street, Suite 1120 Denver, Colorado 80237). Telefoon nummer: (347)586-9467.
De missie van het bedrijf is om de privacy van mensen te beschermen.

Download snelheid AirVPN Downloadsnelheid (NL server)
4.5 out of 5 stars
9.0/10

Een van de belangrijkste factoren van een goede VPN is downloadsnelheid en in deze veld is Private Internet Access (verder – PIA) heel goed. PIA haalt over haar Nederlandse servers hele goede download- en uploadsnelheden met snelheden van 77 Mbps en 64 Mbps.

Snelheidstest zonder VPN:

Speedtest zonder VPN

Snelheidstest met PIA (Nederlandse server):

Speedtest met PIA Nederlandse server

Snelheidstest met PIA (VS server):

Speedtest met PIA de Verenigde Staten server
Het maakt niet uit of je verbind met een lokale server, of een in Amerika of Japan, de verbindingssnelheden van PIA zijn heel hoog vergeleken hun concurrenten. Bij praktisch alle servers is de verbindingssnelheid hoog genoeg om meerdere videostreams tegelijkertijd te draaien.
Ook de pingtijd van PIA servers is een sterk punt. Wie als gamer een VPN zoekt met goede prestaties vind in PIA de beste keuze.

DatalimietOnbeperkt

Locaties 74 landen
PIA’s VPN servers zijn verspreid door 74 landen. Je kan hun servers vinden in alle 6 continenten:

Europa 33 landen
Albania, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Ijsland, Italië, Latvia, Litouwen, Luxemburg, Moldavië, Nederland, Noorwegen, Noord-Macedonië, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland
Noord-Amerika 2 landen
Canada, Verenigde Staten
Zuid-Amerika 3 landen
Argentina, Brazilië, Mexico
Australië 2 landen
Australië, Nieuw Zeeland
Azië 5 landen
India, Israël, Japan, Singapore, Verenigde Arabische Emiraten
Afrika 1 land
Zuid Afrika.

Servers 12.280 servers
Private Internet Access biedt meer dan 12.280 servers aan hun klanten.

Apparaten 10
Via de PIA VPN kan je tegelijkertijd maximaal 10 verschillende apparaten gebruiken. Je kan PIA VPN op zoveel apparaten installeren als je maar wil, maar slechts 10 devices kunnen tegelijkertijd verbinding maken.

Log beleidGeen logs
Private Internet Access volgt hun 100% logvrije beleid. Ze registreren de IP-adressen niet (je originele IP en zelfs IP van gekozen server). PIA bewaakt of registreert ook geen gegevens van je activiteiten. Ze controleren zelfs hun algemene serverprestaties niet.

Vanwege een dit beleid is PIA VPN erg veilig te gebruiken. Als de officiële instantie om informatie zou vragen, zou PIA niets kunnen geven omdat ze er simpelweg geen hebben.

Daardoor is PIA ook heel populair onder torrent-gebruikers en mensen die films en series online kijken.

Geen persoonlijke data (geldig e-mailadres)
Om een account bij Private Internet Acess te kunnen maken moet je hen een geldig e-mailadres gebruiken.

Als je je identiteit onbekend wil maken, kan je bij PIA ook met Bitcoin betalen. Zo hoef je geen persoonlijke data afgeven.

Als je zelfs je e-mail will niet afgeven, kan je dan denken over Windscribe VPN of CyberGhost . Deze VPN-aanbieders laten je helemaal anoniem blijven.

VestigingslandDe Verenigde Staten de Verenigde Staten
Private Internet Access VPN treedt op onder jurisdictie van De Verenigde Staten.

Vanwege het zero-logs-beleid, zelfs als een externe organisatie om je gegevens heeft gevraagd, zou PIA niets hebben om ze te tonen.

PIA is ook niet verplicht om de EU-wetten voor verplichte logboeken van gegevensretentie na te leven. En in Amerika hebben ze geen wetten die VPN-providers zou verplicht maken om data te bewaren.

Prijs (2 jaar lidmaatschap) € 2.41/maand

Gratis versie


Geld terug garantie 30 dagen
Private Internet Access biedt 30 dagen geld-terug-garantie voor hun nieuwe abonnees.

Gratis proefperiode (30 dagen)
PIA VPN biedt op dit moment 30 dagen gratis proefperiode aan de klanten.
Om deze proefperiode te krijgen moet je je Card gegevens afgeven en binnen 30 dagen niet vergeten om abonnement af te zeggen. Als je blij met deze VPN-aanbieder bent dan valt deze periode binnen je gekozen abonnement periode, en dan zijn de eerste 30 dagen niet gratis.

VOORDELEN & NADELEN

PIA VPN Netwerk

GROOT NETWERK

> 12.280 servers in 74 landen

Download snelheid

DOWNLOAD SNELHEID

Snelle download snelheid

Geen logs

LOG-BELEID

Geen logs

datalimiet

DATALIMIET

Onbeperkt datalimiet/ bandbreedte

gelijktijdige verbindingen

GELIJKTIJDIGE VERBINDINGEN

Maximaal 10 apparaten per abonnement

kill switch functie

KILL SWITCH

Kill switch functie is beschikbaar

Encryptie

ENCRYPTIE

Sterke 256-bit AES encryptie

Ad blocker

AD BLOCKER

Blokkeert advertenties, trackers en malware

Netflix

NETFLIX

Ondersteuning van Amerikaanse Netflix

Geen Live Chat

KLANTENSERVICE

Geen Live-chat

Geen toegewezen IP

IP-ADRES

Geen dedicated IP-adres

EIGENSCHAPPEN

Verbindings­stabiliteit Uitstekend
Private Internet Acces heeft een van de meest stabiele verbindingen die je kan krijgen. Tijdens een aantal tests die wij hebben uitgevoerd ontstond er geen verbroken verbindingen of snelheidsinstabiliteit. Ook andere PIA VPN gebruikers vinden hun servers stabiel.

Stealth mode (alleen op Windows)
PIA ondersteunt Shadowsocks protocol waarmee je internet blokkades, bijvoorbeeld, in China kan omzeilen. Dit protocol is moeilijk te herkennen door landen met een sterke Firewall.
Je kan kiezen uit meerdere servers in West Amerika, Canada, Zwitserland of het Verenigd Koningkrijk.

Kill Switch
Private Internet access heeft een VPN Kill-Switch functie, die je internettoegang uitschakelt als de VPN verbinding verbroken wordt. Anders dan bij andere concurrenten is Kill-Switch functie niet alleen beschikbaar voor desktop applicaties maar ook voor Android en iOS gebruikers.

Dubbele VPN
Helaas, heeft Private Internet Access ook geen dubbele hop VPN servers.

Als je deze functie echt belangrijk vindt wordt hij aangeboden bij NordVPN.

Met behulp van dubbele VPN worden je gevenvens via twee VPN-servers gerouteerd waardoor je data ook twee keer wordt versleuteld. Deze extra functie biedt meer veiligheid en online anonimiteit in vergelijking met een standaard VPN-server.

Het nadeel van dubbele encryptie is dat je snelheid zichtbaar neemt af. In de meeste situaties zoals torrenting of Netflix kijken is deze functie overbodig.

Split tunneling
Private Internet Access heeft de functie van Split tunneling. Met behulp van deze functie kan je specifieke apps of websites uitsluiten van verbinding maken via VPN.
Je kan gevoelige gegevens zoals P2P-downloads beveiligd houden via VPN-tunnel, ondertussen zware apps en websites die geen bescherming nodig hebben kan je gewoon uitsluiten. Op deze manier geniet je van hogere snelheid.

IP-typenGedeeld IP’s (dynamisch/statisch)
Bij Private Internet Access krijg je normaal een gedeeld dynamisch IP adress.

Als je toch een gedeeld statisch IP wil hebben gebruik dan OpenVPN applicatie in plaats van PIA app. Je kan een stappenplan volgen HIER .

Helaas biedt PIA geen dedicated/toegewezen IP adressen aan.

ProtocollenOpenVPN, Wireguard
Om te voorkomen dat je verbinding wordt onderschept kun je op PIA apps kiezen tussen veilige OpenVPN UDP of TCP protocollen of WireGuard protocol, die zorgt voor hogere snelheden en meer stabiliteit.

Encryptie 256-bit AES, 128-bit AES
Er zijn twee verschillende encryptieniveau’s beschikbaar bij PIA VPN: 128-bis AES en 256-bit AES. Wij raden je aan om AES256 te kiezen als deze geeft je een zeer veilige verbinding die bijna onmogelijk te kraken is. Een nadeel is dat het op apparaten met weinig rekenkracht je snelheid iets zal vertragen.

Ad-blocker(alleen op Windows)
Een andere voordelige optie die Private Internet Access VPN heeft is de MACE-software die ads, trackers en malware blokeert. Deze software blokeert advertenties op domeinniveau.

Tracker Blocker(alleen op Windows)
Met behulp van MACE-software blokkeert PIA met succes en trackers.

Over het algemeenheid is trackingblocking een heel mooie functie want met behulp van deze optie worden de meeste tracking pogingen geblokkeerd.

Wel kan het zijn dat hierdoor sommige functionaliteit op websites niet werkt, als je daar last van hebt kun je de tracking-blokkade tijdelijk of voor een speciale website uitzetten.

Malware Blocker(alleen op Windows)
Met de MACE-software wordt er virussen en malware geblokkeerd.

VoiP ondersteuning
Sommige landen beperken de toegang tot VoiP (Voice over IP) diensten zoals Skype of WhatsApp.
Skype-blokkerende landen:

 • Noord-Amerika: Caribische eilanden
 • Zuid-Amerika: Brazilië, Belize, Mexico, Paraguay
 • Afrika: Egypte, Marokko, Tunesië
 • Azië: Azerbeidzjan, China, Iran, Jemen, Jordanië, Koeweit, Myanmar, Noord-Korea, Zuid-Korea, Oman, Pakistan, Qatar, Saoedi-Arabië, Syrië, Thailand, Turkije, Verenigde Arabische Emiraten, Vietnam.

Met Private Internet Access kan je verbinding maken met externe VPN-servers, waardoor Skype, WhatsApp of andere VoiP service niet beperkt zijn.
Je kan een server kiezen die dichtbij je bevindt om een goede snelheid te behalen. Als je belkosten wil verlagen, dan kan je een IP-adres van een land kiezen waar de tariefen goedkoper zijn.

Browserextensies

 • Google Chrome
 • Chrome
 • Firefox
 • Firefox
 • Opera
 • Opera

Private Internet Access biedt op dit moment browserextensie voor Chrome, Firefox en Opera.
Sommige providers zoals ExpressVPN bieden ook browser-extensies voor Safari.


DNS leak bescherming
Bescherming tegen DNS lekken is een groot voordeel dat niet elke VPN-provider heeft. In dit geval onderscheindt PIA zich en biedt wel DNS leak bescherming aan hun klanten. Door deze bescherming is je identiteit niet via een DNS server te achterhalen.

IP-V6 leak bescherming
We hebben PIA VPN getest op IPV6 leak bescherming. En Private internet Acces VPN biedt deze bescherming. Ook als een website of server je ip-v6 adres probeert op te vragen beschermt PIA je digitale identiteit, door een IPv6 adres van PIA door te sturen.

PRIVATE INTERNET ACCESS VPN VIDEO REVIEW

ONDERSTEUNDE APPARATEN

PIA Android interface

App
8.8

4.4 out of 5 stars

Computers

 • Windows
 • Windows
 • Mac
 • Mac
 • Linux
 • Linux

De Private Internet Access software for Windows en Mac devices heeft een eenvoudig design.
Ze bieden ook een handmatige installatiehandleidingen voor Linux (Ubuntu).

Windows software:

Ze hebben niet direct lijst met locaties of verbindingsknop, daarop druk je als je verbinding wilt maken met een geselecteerde land. Bij de PIA VPN-applicatie moet je eerst op het VPN Server-pictogram klikken voordat je een lijst met landen ziet. Als je op een land klikt, wordt je onmiddelijk verbonden. De verbinding met de geselecteerde server is snel en stabiel.
Je kan ook de serverlocatie uit een alfabetisch gesoorteerde landenlijst kiezen. Een sterk punt van deze VPN is, dat je niet alleen een gedetaileerde server lijst kan zien, maar dat je servers kan selecteren op basis op ping.
Bovendien kan je de locatielijst filteren door een of twee tekens in te voeren, of je kan een locatie als een favoriet selecteren. Op deze manier heb je deze snel boven aan de lijst.
Je kan ook een lijst maken van je favoriete locatie door aan te drukken op een sterretje.
PIA VPN app heeft ook een grote “Knop”, maar als je erop klikt, wordt je altijd verbonden niet met de meest optimale server, maar met de server die je het laatst gebruikt had.
Over het algemeen is de sofware functioneel en gemakkelijk te gebruiken.

Eenvoudige installatie
Gebruiksvriendelijke interface
Alfabetische landenlijst
Gedetaileerde serverkeuze (per land en stad)
Eenvoudig wisselen van server
Beste locatieserver
Favoriete locatielijst
Meest Recent gebruikte serverlijst (Max. 6 als er geen favoriete servers zijn geselecteerd)
Zoekfunctie
Informatie over p2p of videostream-servers (maar P2P is toegestaan op alle PIA servers)
Notificaties bij verandering in de verbinding
Informatie over server pingtijd
Informatie over serverbelasting

 

PIA Windows instellingen

De PIA VPN-app heeft een volledige reeks opties waar gevorderde VPN-gebruikers echt van zullen genieten.
Bij Private Internet Access vind je opties zoals:

Wisselen tussen VPN protocollen (OpenVPN UDP/ OpenVPN TCP, Wireguard)
Port selectie
Port forwarding aanvragen
Kill Switch
Autoverbinding
Autostart bij opstarten
Encryptie type (AES-128/ AES-256/ geen)
Configuratie methode
Handshake
PIA MACE (advertenties, trackers en malwareblokkering)
Split tunneling
LAN-verkeer toestaan
Proxy voorkeuren (geen/ Shadowsocks/ SOCKS5 Proxy)
DNS keuze

Smartphones & Tablets

 • Android
 • Android
 • iOS
 • iOS

Private Internet Access heeft app’s voor Android en iOs. Deze zijn gebruiksvriendelijk en makkelijk te installeren via de appstore of playstore.
Android-app:

De Android-app heeft een vergelijkbaar ontwerp als een Windows software. Ze hebben een eenvoudig en makkelijk te gebruiken interface.

Eenvoudige installatie
Gebruiksvriendelijke interface
Alfabetische landenlijst
Gedetaileerde serverkeuze (per land en stad)
Eenvoudig wisselen van server
Beste locatieserver
Favoriete locatielijst
Meest Recent gebruikte serverlijst (Max. 6 als er geen favoriete servers zijn geselecteerd)
Zoekfunctie
Informatie over p2p of videostream-servers (maar P2P is toegestaan op alle PIA servers)
Notificaties bij verandering in de verbinding
Informatie over server pingtijd
Informatie over serverbelasting

 

Hier kan je ook een aantal geavanceerde opties vinden zoals:

Wisselen tussen VPN protocollen (OpenVPN UDP/ OpenVPN TCP, Wireguard)
Port selectie
Port forwarding aanvragen
Kill Switch
IPV6 blokkeren
Autoverbinding
Autostart bij opstarten
Encryptie type (AES-128/ AES-256/ geen)
Handshake
PIA MACE (advertenties, trackers en malwareblokkering)
Split tunneling
PIA DNS keuze

Routers

 • DD-WRT routers
 • DD-WRT
 • Linksys
 • Linksys
 • Asus
 • Asus
 • Netgear
 • Netgear
 • Lede
 • Lede
 • Tomato
 • Tomato
 • pfSense
 • pfSense

Op de meeste routers kan je PIA intalleren. Flash Router Privacy app wordt ondersteund op de volgende routers:

 • DD-WRT
 • Netgear (R6300v2, R6400v2, R7000, R7000P, R7800, R8000 en R9000)
 • Linksys (WRT1200AC, WRT1900Acv1, WRT1900Acv2, WRT3200ACM en WRT32X)
 • Asus (RT-AC56U, RT-AC66U, RT-AC68U B1, RT-AC87U, RT-AC3100, RT-AC5300 en RT-N16)

Op de volgende routers kun je de VPN ook handmatig configureren:

 • Lede
 • Tomato
 • pfSense
 • Merlin
 • AsusWRT.

Als u een vooraf geconfigureerde PIA Flash Router wilt kopen, dan deze kun je HIER vinden.

Overig (via app)

Overig (via router)

 • Amazon Fire TV
 • Amazon TV
 • Android TV
 • Android TV
 • Apple TV
 • Apple TV
 • Playstation 3 en 4
 • PlayStation
 • Xbox
 • Xbox
 • Nintendo
 • Nintendo
 • Roku
 • Roku

PIA VPN biedt geen aangepaste apps voor Android TV, Amazon Fire Stick, Smart TV’s, Apple TV, Chromecast, Roku of verschillende game consoles (zoals Playstation, Xbox, Nintendo).

Om verbindig met VPN te maken moet je deze devices aan je router aansluiten. Op deze manier zullen apparaten de VPN-verbinding rechtstreeks vanaf je router gebruiken.

De andere methode is om de VPN rechstreeks vanaf je computer te delen.
Daarnaast kan PIA VPN ook worden geconfigureerd om met Kodi te werken.

STREAMING & DOWNLOAD

Torrents/ P2P
Private Internet Access servers hebben heel goede download- en uploadsnelheid waardoor deze partij is heel aantrekkelijk voor P2P gebruikers en torrenters. Bovenden is P2P-verkeer toegestaan op alle PIA servers.

Streaming diensten

 • Netflix streaming
 • Netflix
 • Spotify streaming
 • Spotify
 • HBO Now streaming
 • HBO Now
 • geen BBC iplayer streaming
 • Geen BBC
 • Geen Amazon Prime streaming
 • Geen Amazon

Netflix:
Met Private Internet Access VPN kun je op dit moment Netflix kijken. Wel is het zo dat Netflix regelmatig VPN servers probeert te blokkeren. Waaronder die van PIA. Doordat PIA een van de grootste en bekendste partijen is in de VPN-markt worden hun servers vaak relatief snel geblokkeerd. De beschikbaarheid van Netflix-US via de Servers van PIA blijft een kat-en-muis-spel tussen de VPN provider en de videodienst.
BBC:
Helaas kun je op dit moment geen BBC iplayer kijken via de Britse Private Internet Access servers.
Er zijn echter enkele VPN-providers, zoals ExpressVPN of NordVPN die toch tot BBC iPlayer toegang bieden.
Amazon Prime:
Net als met BBC iPlayer kan Private Internet Access helaas je niet helpen om Amazon Prime te deblokkeren.

NL streaming ondersteuning

 • NPO streaming
 • NPO
 • Ziggo go streaming
 • Ziggo Go
 • NLziet streaming
 • NLZiet

 • RTL XL streaming
 • RTL XL

Als je NLZiet, Ziggo Go, NPO of RTL XL vanuit buitenland wil kijken, dan kan je dat met Private Internet Access bereiken, door hun Nederlandse server te kiezen.

KLANTENSERVICE

Klantenservice
8.1

4.1 out of 5 stars

Private Internet Access klantenservice is vriendelijk, maar omdat ze geen Live-chat hebben hun reactietijd gemiddeld is.

Via e-mail kregen wij antwoord binnen 24 uur. Hun team is oplossingsgerich en dat is wel mooi.

Communicatie Ticket systeem Facebook Twitter Reddit
De klantenondersteuning van Private Internet Access is wat beperkt in vergelijking met andere top VPN-aanbieders. Ze zijn bereikvaar via Ticket systeem of Social Media platforms zoals Facebook, Twitter, Reddit, maar ze hebben geen Live-chat of E-mail optie.

Werktijd 24/7
De klantenservice van PIA is de gehele dag bereikbaar en ze beantwoorden berichten binnen een dag. Wel spreekt de klantenservice alleen Engels en geen Nederlands.

Reactietijd binnen 24 uur
De reactietijd van PIA is officieel binnen 24 uur. Wij hebben ervaren dat dat meestal binnen 10 uur is, doordat de klantenservice in Amerika zit, en ze daar een aantal uren achter lopen op Europa.

FAQ
Als je problemen hebt met Private Internet Access VPN of gewoon wil iets extra weten dan kan je altijd eerst de antwoord zoeken bij hun FAQ optie. Ook hebben ze bij een sectie “Support” een zoekfunctie wat maakt je zoekproces wat soepeler.


BetalenMastercard Visa iDeal Paypal Bitcoin

PRIJSDETAILS

1 Maand


€ 9.29

per maand


2 jaar

PIA logo

€ 2.41

per maand

1 jaar


€ 3.10

per maand


1 Maand


€ 9.29

per maand


2 jaar

PIA logo

€ 2.41

per maand

1 jaar


€ 3.10

per maand


PIA VPN PROMO CODES, COUPONS, KORTINGSCODES EN WAARDEBONS

Private Internet Access Christmas VPN deal - actie

We hopen dat je deze Private Internet Access Review informatief en vooral nuttig vond.

Klinkt dat PIA VPN iets voor jou is, druk dan op de bovenstaande knop “NAAR PIA” en bezoek de hun website direct.

Heb je nog steeds twijfels over deze VPN-aanbieder en zou je graag de mening van Private Internet Access VPN-gebruikers willen horen? Dan vind je hieronder gebruikersbeoordelingen!
 

PIA VPN GEBRUIKER REVIEWS


Heb je ervaring met Private Internet Access VPN? Graag horen wij je ervaring met deze VPN-aanbieder. Plaats nu een Private Internet Access review hieronder en deel je ervaring met andere bezoekers!

Schrijf een review


 
0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%


Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


 


© 2019 | VPNConsult

Lifetime GooseVPN deal: € 139-

Promo Code: Niet nodig

BEZOEK GOOSEVPN

50% korting voor TorGuard 2-jarig abonnement

Promo Code:

BEZOEK TORGUARD

20% korting voor Windscribe 1-jarig abonnement

Promo Code:

BEZOEK WINDSCRIBE

TorGuard Promo Code

Kopieer de Promo Code:

KOOP TORGUARD

Windscribe Promo Code

Kopieer de Promo Code:

KOOP WINDSCIRBE

Your compare list

Compare
Alles verwijderen
Vergelijken
0