NordVPN Review | en vergelijking met andere VPN’s

NordVPN Review | en vergelijking met andere VPN’s

NORDVPN REVIEW

 
 
Tegenwordig staat privacy bovenaan de prioriteitenlijst en NordVPN is een van de partijen die zorgt voor je veiligheid op Internet. Deze VPN is een van de TOP VPN-aanbieders en heeft ook een heel betrouwbare naam in de VPN wereld. Momenteel hebben ze 5.493 servers in 59 verschillende landen die draaien stabiel en bieden een hoge internetsnelheid aan.
NordVPN is gericht op het beschermen van de online privacy van hun klanten. De VPN heeft 256-bits AES-encryptie van militaire niveau, OpenVPN- en NordLynx-protocollen. Ook blokkeert hij advertenties en malware. Bovendien biedt deze VPN je een dubbele VPN-functie die je gegevens door twee VPN-servers leidt en dus dubbele beveiliging geeft.
NordVPN zal ervaren VPN gebruikers verrassen met de Onion over VPN-optie, waarmee ze het TOR-netwerk kunnen gebruiken in combinatie met hun specifieke servers. Deze VPN is slechts een van de weinige VPN-providers met deze functie.
Daarnaast heeft NordVPN eem geaudit geen logs beleid, dus registreert jouw online activiteiten nooit.
NordVPN is ook torrent-vriendelijk en is verbazingwekkend goed in het deblokkeren van streamingdiensten zoals Netflix, BBC iPlayer, Amerikaanse, Amazon Prime en anderen.
Met een exclusieve korting van 68% kun je het NordVPN 2-jarig abonnement krijgen voor slechts € 3,15 per maand.
NordVPN review
In deze NordVPN review vind je alle plus- en minpunten van deze VPN-aanbieder en wat je van hen kan verwachten. Dus lees verder en ontdek of NordVPN je privacy het beste beschermt.

WAT KAN JE MET NORDVPN ?

 1. PERSOONLIJKE GEGEVENS EXTRA BEVEILIGEN
 2. NordVPN biedt je extra encryptie en beveiliging wanneer je je persoonlijke gegevens overdraagt.

 3. VEILIG INTERNETTEN OP OPENBARE WIFI-NETWERKEN
 4. Openbare Wi-Fi-hotspots hebben een zwakke beveiliging en hackers kunnen je gemakkelijk aanvallen. NordVPN lost het probleem op.

 5. GENIET VAN EEN ONBEGRENSD INTERNET
 6. Met NordVPN kun je video’s, nieuws en sites zien waar de toegang is geblokkeerd voor sommige landen. Denk aan Netflix, Amazon Prime, BBC-iPlayer en andere populaite kanalen.

 7. TORRENTS DOWNLOADEN
 8. VOIP-DIENSTEN OVER DE HELE WERELD GEBRUIKEN
 9. Je kan videochaten via Skype, WhatsApp, FaceTime en andere chat platforms in de landen waar dat verboden is.

 10. ADVERTENTIES BLOCKEREN
 11. Blokkeer vervelende adverteerders, dataverzameling en advertenties.

NordVPN aanbieding - actie

NORDVPN KENMERKEN

Beoordeling
9.4

4.7 out of 5 stars

Geen commentaar.

Over NordVPN > 14 mln. klanten over de hele wereld
NordVPN is gevestigd in 2012 in Panama en hun zakelijk adres is Global Plaza Tower 50, Panama City, Panama. Het bedrijf geeft geen infomatie over zijn teamleden aan op de website. Omdat ze een beveiligingsbedrijf is, Delen ze de identiteit van hun bestuursleden en personeel niet. Desondanks is NordVPN een betrouwbare VPN-aanbieder die door meer dan 14 miljoen gebruikers wereldwijd wordt gebruikt.

Download snelheid CyberGhost VPN Download Speed (NL server)
4.8 out of 5 stars
9.5/10
Als je een goede gebruikerservaring wil hebben is het belangrijk dat je VPN snel is. Dus, laten we NordVPN testen!
Onze internet downloadsnelheid zonder VPN was 90 Mbps, en uploadsnelheid – 30Mbps.

Zonder VPN (NL):

NordVPN Speedtest zonder VPN
Met NordVPN kwamen wij uit op een download snelheid van 88 Mbps en upoadsnelheid van 29 Mbps. Dat is een geweldig resultaat!
Met deze snelheden kan je zonder probleem internetten, gamen, films downloaden en meerdere videostreams tegelijk kijken.

Met NordVPN (NL server):

Speedtest met NordVPN (NL) server
Ook na een aantal tests op verschillende momenten en verschillende servers waren de NordVPN-snelheidstestresultaten behoorlijk constant en super hoog.

Met NordVPN (VS server):

Speedtest met NordVPN (VS) server
Zelfs bij snelheidstesten in andere Europese landen zoals Frankrijk, Duitsland, Belgie en Engeland of Amerika en Hong Kong haalden we gemiddelde downloadsnelheden van 87Mbps en uploadsnelheden van 29 Mbps.
Hiermee is NordVPN het beste VPN providers ter wereld en heb je toegang tot je favoriete content met de beste snelheden.

Met andere VPN servers:

Locatie Ping (ms) Download (Mbps) Upload (Mbps)
VK (London) 13 87.43 29.82
Duitsland (Erfurt) 14 87.94 29.68
België (Brussels) 11 88.05 29.71
Frankrijk (Parijs) 18 87.88 29.58
Hong Kong 202 73.55 26.80

Verbindings­stabiliteit Uitstekend
NordVPN heeft zeer stabiele verbinding met servers en is betrouwbaar. Tijdens een aantal tests die wij hebben uitgevoerd ontstonden er geen verbroken verbindingen.

DatalimietOnbeperkt
Gebruikers van NordVPN worden niet beperkt door een datalimiet.

Apparaten 6
Bij NordVPN kan je maximaal tot 6 apparaten tegelijkertijd verbinden. Dit aantal is genoeg om jou en jouw familie online veilig te houden. Met een account kan je zonder probleem op verschillende locaties verbinden. Het enige waar je moet opletten is dat je niet met twee of meerdere devices met dezelfde server kan verbinden. Gelukkig heeft NordVPN meer dan 140 servers in Nederland, dus dat zal geen probleem veroorzaken.
Als je toch een onbeperkt aantal verbindingen wil, dan kun je kiezen voor GooseVPN of Windscribe.

Log beleidgeen logs
Vervolgens wat je online doet gaat NordVPN helemaal niets aan. Daarom bewaren ze geen logs van jouw online activiteiten. Dat betekent dat ze registreren geen verbindingstijds stempels, sessie informatie, verbruikte bandbreedte, traffic logs, IP addressen of andere data.
Toch hadden ze in 2019 een veiligheidsincident toen de beveiliging van de derde partij server werd geschonden. De gebruikers data was wel ecrypted waardoor gebruikers informatie en wachtworden niet gelekt zijn. Na dit incident hebben ze een veilgheid en server eisen verhoogd, waardoor dit niet meer voor kan komen.
Tegenwoordig worden ze regelmatig geaudit door een van de vier grootste audit firma‘s die bewezen heeft dat NordVPN echt no logs beleid voert.

Geen persoonlijke data (geldig e-mailadres)
Om een NordVPN-lid te worden hoef je geen persoonlijke gegevens af te geven. De enige wat deze partij vraagt is je e-mailadres.
Als je helemaal anoniem wil blijven, kan je met Bitcoin betalen en zo word je helemaal anoniem VPN gebruiker.

Locaties 59 landen
NordVPN heeft hun servers in zes grote continenten.

Europa 36 landen
Albanië, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Georgië, Griekenland, Hongarije, Ierland, Ijsland, Italië, Kroatië, Letland, Luxemburg, Moldavië, Nederland, Noord-Macedonië, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland
Noord-Amerika 3 landen
Canada, Mexico, Verenigde Staten
Zuid-Amerika 4 landen
Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica
Australië 2 landen
Australië, Nieuw Zeeland
Azië 13 landen
Hong Kong, India, Indonesië, Israël, Japan, Maleisië, Singapore, Taiwan, Thailand, Turkije, Verenigde Arabische Emiraten, Vietnam, Zuid-Korea
Afrika 1 land
Zuid Afrika.

Servers 5400 servers
NordVPN heeft op dit moment meer dan 5400 servers over de hele wereld, Door het grote aantal servers kunnen ze wereldwijd een goede snelheid garanderen.

VestigingslandPanama Panama
NordVPN is gevestigd in Panama en daarom valt buiten de jurisdictie van Europa en de Verenigde Staten. Bovendien heeft dit land geen verplichte bewaarplicht wet. Hierdoor is het eenvoudig geen logs bij te houden.

Prijs (2 jaar lidmaatschap) € 3.15 p/m

Gratis versie

Geld terug garantie30 dagen
Als je deze VPN wilt uitproberen kun je tot 30 dagen gewoon je geld terug krijgen.

Gratis proefperiode 7 dagen
NordVPN biedt een gratis proefperiode aan van 7 dagen. Wees bewust dat na afloop van het gratis proefabonnement bij NordVPN je 3 jarig contract begint. Aan het einde van de profperiode ontvang je een e-mail om je te herinneren. Als je dat niet wil kan je abonnement wijzigen of opzeggen via je NordVPN gebruikersprofiel.
Als een optie kan je ook kiezen om voor NordVPN te betalen, maar dan moet je binnen 30 dagen je abonnement afzegen en je geld terugvragen. Zo kan je ook NordVPN uitproberen zonder echte kosten te maken.

VOORDELEN & NADELEN

50 landen/ 5400 servers

GROOT NETWERK

5400 servers in 59 landen

Download snelheid

DOWNLOAD SNELHEID

Hoge download snelheid

Geen logs

LOG-BELEID

Geen logs

datalimiet

DATALIMIET

Onbeperkt

kill switch functie

KILL SWITCH

Kill switch functie is beschikbaar

gelijktijdige verbindingen

GELIJKTIJDIGE VERBINDINGEN

Maximaal 6 apparaten per abonnement

Netflix

NETFLIX

Geeft toegang tot Netflix

Encryptie

ENCRYPTIE

Sterke encryptie

Stealth mode

STEALTH MODE

de VPN werkt in censuur sterke landen zoals China

Dubbele VPN

DUBBELE VPN

Dubbele VPN is beschikbaar

Geen toegewezen IP

IP-ADRES

Dedicated IP-adres is beschikbaar

Ad blocker

AD BLOCKER

Blokkeert advertenties en malware

Download snelheid

SNELHEIDSTEST

Geen snelheidstest in de applicatie

EIGENSCHAPPEN

Kill Switch
Bovendien biedt NordVPN twee soorten Kill Switch opties. Algemeene Internet Kill switch die schakelt internettoegang uit wanneer de VPN verbinding wegvalt of is uitgeschakelt. Of je kan ervoor kiezen om alleen specifieke applicaties uit te schakkelen als een VPN-verbinding onverwacht wordt verbroken. Zo kun je je torrent programma of je browser koppelen aan deze functie zodat je altijd anoniem bent.

ProtocollenOpenVPN, NordLynx
Om te voorkomen dat je verbinding wordt onderschept kun je op NordVPN app kiezen tussen veilige OpenVPN UDP of TCP protocollen of NordLynx. In zijn algemeenheid NordLynx is een implementatie van het WireGuard protocol, en zorgt voor hogere snelheden en meer stabiliteit op mobiele apparaten.

Encryptie 256-bit AES
NordVPN heeft 256-bit AES (en. Advanced Encryption Standard) met een 2048-bits DH-sleutel. Deze encryptie wordt beschouwd als onbreekbaar en is vaak gebruikt door beveiligings- en overheidsorganisaties. Zelfs de Amerikaanse overheid gebruikt 256-bit AES encryptie. Op dit moment wordt die encryptiestandaard standaard gebruikt voor de VPN apps op Windows, Android en MacOS.

Stealth mode
NordVPN noemt het “Obfuscated Servers”. Deze servers camoufleren het VPN-verkeer als gewoon HTTPS-verkeer (waardoor het Firewalls van bedrijven of landen kan omzeilen. Obfuscated Servers werken op dit moment alleen op Android, MacOS en Windows. Om deze servers aan te zetten moet je een aantal stappen ondernemen:
Stap plan:

 • Open NordVPN app en kies “Settings”
 • Druk op “Show Advanced Settings”
 • Dan kies “Obfuscated Servers” en zet het aan
 • Ga naar “Specialty Servers”
 • Druk op “Obfuscated Servers”
 • Kies server van een lijst
 • Uiteindelijk druk op Power knop om te verbinden.

Als je toch problemen hebt met de verbinding, kan het zijn dat je mogelijk je computer instellingen moet configureren, dan neem contact met NordVPN klantenservice zodat ze je daarbij kunnen helpen. Zodra Obfuscated Servers zijn ingeschakeld, kun je deze servers en vanuit “Maps” kiezen. Obfuscared Servers werken in China, Russia, Qatar of de verenigde Arabische Emiraten.

Dubbele VPN
NordVPN biedt ook VPN servers met dubbele VPN verbinding. Dat betekent dat je gegevens niet via één maar via twee VPN-servers worden gerouteerd. Dus je data wordt twee keer versleuteld en het IP-adres ook twee keer gewijzigd.
Deze tool is uitstekend als je je echt zorgen maakt over online privacy want op die manier is je privacy tot het hoogste niveau verhoogd.
Deze categorie is alleen beschikbaar in OpenVPN-apps: Windows, Android en OpenVPN-versie voor macOS. Het nadeel van dubbele encryptie is dat je snelheid zichtbaar neemt af. In de meeste situaties zoals torrenting of Netflix kijken is deze functie overbodig en ja kan gewoon het uitzetten.
NordVPN double VPN

Split tunneling
NordVPN heeft een Split tunneling functie. Met behulp van deze functie kan je specifieke apps selecteren om gebruik te maken van VPN.

VoiP diensten
Sommige landen beperken de toegang tot VoiP (Voice over IP) diensten zoals Skype of WhatsApp.

Skype-blokkerende landen:

 • Noord-Amerika: Caribische eilanden
 • Zuid-Amerika: Brazilië, Belize, Mexico, Paraguay
 • Afrika: Egypte, Marokko, Tunesië
 • Azië: Azerbeidzjan, China, Iran, Jemen, Jordanië, Koeweit, Myanmar, Noord-Korea, Zuid-Korea, Oman, Pakistan, Qatar, Saoedi-Arabië, Syrië, Thailand, Turkije, Verenigde Arabische Emiraten, Vietnam.

Met NordVPN kan je verbinding maken met externe VPN-servers, waardoor Skype, WhatsApp of andere VoiP service niet beperkt zijn. Je kan een server kiezen die dichtbij je bevindt om een goede snelheid te behalen. Als je belkosten wil verlagen, dan kan je een IP-adres van een land kiezen waar de tariefen goedkoper zijn.

TOR over VPN servers
Een echt unieke optie die NordVPN heeft is de “Onion Over VPN” functie. Hierbij word je via de VPN met het TOR-netwerk verbonden. Op het TOR-netwerk wordt je internet verkeer verdeelt over meerdere servers en daarna weer samengevoegd waardoot je niet te traceren bent. Deze functie wordt door weinig VPN’s aangeboden en het is een geweldige aanvulling op NordVPN voor iedereen die zoekt naar privacy.

IP-typeGedeeld (statisch) IP, toegewezen IP (voor extra kost)
Bij NordVPN krijg je standaard een gedeeld statisch IP-adres per server. Dit betekent als je verbinding maakt met dezelfde server krijg je meestal hetzelfde IP-adres dat je deelt met andere NordVPN-gebruikers.
Toegewezen IP
Je kan ook bij NordVPN en toegewezen (dedicated) IP-adres kopen voor $70 per jaar ($ 5,83 per maand). Dedicated IP-adres kan je krijgen alleen op de volgende locaties: Nederland, het Verenigd Kininkrijk, Duitsland en de Verenigde Staten. Daarnaast werken toegewezen IP-servers alleen met het OpenVPN-protocol.
Instructies voor het aanschaffen van een dedicated IP-adres vindt u HIER .
In vergelijking met andere VPN-providers is NordVPN dedicated IP-adres niet goedkopste. Als een van de belangrijkste criteria voor je een goedkope toegewezen IP-adres is, kan je dan denken aan dergelijke provider zoals PureVPN (dedicated IP-adres kost $1,99 per maand).

Ad-blocker
NordVPN heeft een nieuwe functie – Cybersec. Die zorgt ervoor dat gevaarlijke websites niet worden weergeven en advertenties geblokkeerd.
Het is een functie die goed werkt, maar nog niet volledig een echte virusscanner kan vervangen. Ook bij het blokkeren van advertenties zien wij er nog soms advertenties tussendoorglippen. Je kan eventueel zelf nog een gratis uBlock extensie toevoegen aan je browser als je advertenties helemaal wilt blokkeren.

Tracker Blocker
NordVPN blokkeert geen trackers.

Malware Blocker
Als je CyberSec-functie inschakelt word je ook beschermd en tegen malware.


DNS leak bescherming
NordVPN geeft aan dat ze DNS leaks blokkeren. We hebben een aantal tests uitgevoerd en wij kunnen dat bevestigen dat wij geen lekken hebben detecteerd.
Als je het zelf wil controleren, kan je dit doen met behulp van dergelijke websites zoals dnsleaktest.com, ipleak.net, browserleaks.com.

IP-V6 leak bescherming
Alle platforms die momenteel door NordVPN worden ondersteund hebben IP-V6 leak bescherming. Wij hebben een lektesten uitgevoerd en hebben geen IP-V6-lekken opgemerkt.

NORDVPN VIDEO REVIEW

ONDERSTEUNDE APPARATEN

NordVPN app

App
9.0

4.5 out of 5 stars

Computers (Interface/ Instellingen)

 • Windows
 • Windows
 • Mac
 • Mac
 • Linux
 • Linux

NordVPN heeft applicaties voor Windows, Mac en Linux en die werken perfect.

Windows-applicatie:

Net als de Formula 1 vliegensvlug de wereld om reist, kun je dat ook digitaal met NordVPN doen. Door te klikken op de wereldkaart en te kiezen van “Quick Connect” ben je binnen enkele seconden verbonden.
Sommige gebruikers vinden irritant dat de Europese kaart overbevolgt met servers is. Maar ik vind het prettich om moeiteloos snel te scrollen of te zoomén naar mijn favoriete server.
Toch, als je het niet leuk vindt kun je altijd de server vinden in de alfabetische lijst van landen of de zoekfunctie gebruiken.
NordVPN windows client
Je kan ook servers op bepaalde taken (“Specialty Servers”) sorteren, zoals:

 • P2P-toegang
 • Dedicated IP-adres
 • Maakt verbinding met Dubbele VPN
 • Geeft toegang tot Onion over VPN

Daarnaast geeft NordVPN Windows-applicatie je ook de mogelijkheid om je eigen “Favoriete” serverlijst te maken. Je kan ook je recente verbindingen bekijken en er weer toegang toe hebben. Een handige optie van de NordVPN-app is dat deze ook je verbindingsstatus toont: wanneer VPN is ingeschakeld of uitgeschakeld.
Bovendien kan je eenvoudig een andere serverlocatie kiezen door simpelweg op een andere server te klikken. NordVPN verbindt je automatisch opnieuw met nieuwe locatie.

Eenvoudige installatie
Gebruiksvriendelijke interface
Alfabetische landenlijst
Gedetaileerde serverkeuze
Eenvoudig wisselen van server
Beste locatieserver
Favoriete locatielijst
Meest Recent gebruikte serverlijst
Filter of zoekfunctie
Informatie over p2p of videostream-servers
Notificaties bij verandering in de verbinding
Informatie over pingtijd
Informatie over serverbelasting

 

Verder heeft de NordVPN-app ook een nuttige instellingenlijst die je zelf kan activeren:

 • Wisselen tussen OpenVPN TCP, OpenVPN UDP en NordLynx protocollen
 • CyberSec – blokkeert advertenties en malware
 • Auto verbinding – het verbindt je automatisch met geselecteerde land, regio of server
 • Start NordVPN bij opstarten
 • Internet Kill Switch – blokkeert alle toegang tot internet als VPN uitvalt
 • App Kill Switch – sluit bepaalde apps als de VPN-verbinding wegvalt
 • Onzichtbaarheid op lokaal netwerk
 • Aangepaste DNS – stel je eigen DNS in
 • Obfuscated servers (Stealth mode) – servers waarmee gebruikers kunnen genieten van beperkte locaties.

NordVPN windows instellingen

NordVPN windows instellingen

Helaas kan je op de Windows-applicatie geen port kiezen.

Wisselen tussen VPN protocollen
Port selectie
Kill Switch
Autoverbinding
Autostart bij opstarten
Advertenties en malwareblokkering
Onzichtbaarheid op locaal netwerk
DNS inschakelen
Stealth mode
Diagnostiek

 

Smartphones & Tablets (Interface/ Instellingen)

 • Android
 • Android
 • iOS
 • iOS

NordVPN heeft een prima app’s voor Android en iOs apparaten.

Android-app:

NordVPN Android-app lijkt veel op Windows-applicatie. Je kan serverlocaties kiezen uit de wereldkaart of standaard alfabetische landenlijst. Je kan de landenlijst ook uitbreiden met de lijst van steden.

NordVPN Android-app

NordVPN Android-app instellingen
Daarnaast kan je een wat instellingen zelf activeren of deactiveren, zoals:

 • Cybersec – het blokkeert advertenties en malware
 • Onzichtbaarheid op locaal netwerk
 • Split tunneling
 • Auto Connect – maakt automatisch verbinding op alle Wi-Fi-hotspots en andere gestreste locaties
 • Wisselen tussen VPN protocollen
 • De mogelijkheid om je eigen DNS-servers te kiezen
 • De Kill Switch functie.

Routers

 • Linksys
 • Linksys
 • Asus
 • Asus
 • Netgear
 • Netgear
 • DD-WRT routers
 • DD-WRT
 • Tomato router
 • Tomato
 • Sabai router
 • Sabai
 • DrayTek router
 • DrayTek
 • Asustor router
 • Asustor
 • pfSense router
 • pfSense
 • Open WRT
 • Open WRT
 • EdgeRouter
 • EdgeRouter
 • Netduma router
 • Netduma
 • GL.iNet router
 • GL.iNet

NordVPN heeft FlashRouter Privacy App for DD-WRT routers. Officieel ondersteunde routers zijn:

 • Netgear (R6300v2, R6400v2, R7000, R7800, R8000, R9000)
 • Linksys (WRT1200AC, WRT1900ACv1, WRT1900ACv2, WRT3200ACM, WRT32X)
 • Asus (RT-AC56U, RT-AC87U, RT-AC5300, RT-N16).

Handmatige installatie op routers

Je kan ook VPN handmatig installeren op een aantal andere routers, zoals:

 • Tomato
 • DrayTek
 • Asustor
 • Asus-WRT
 • Asus-WRT Merlin
 • Asus-Padavian firmware
 • pfSense
 • routers met Open WRT firmware
 • Sabai
 • EdgeRouter
 • NETDuma
 • GL.iNet

Op de website vind je een uitgebreide handleiding voor al deze routers. De handleidingen zijn eenvoudig geschreven.
NordVPN biedt ook VPN routers die helemaal kant en klaar zijn om in combinatie met een VPN te gebruiken. Hier kan je ze vinden.

Browserextensies

 • Google Chrome
 • Chrome
 • Firefox
 • Firefox

NordVPN biedt Google Chrome en Morzilla Firefox extensies aan.
Daarnaast heeft de interface een Auto Connect-knop waarmee je verbinding kan maken met de snelste server.
Via browser-extensies kan je zelf een paar instellingen activeren of deactiveren, zoals:

 • Het blokkeren van WebRTC-lekken
 • Inschakelen van CyberSec- functie – het blokkeren van advertenties en malware.

Als je de NordVPN proxy-extensies gebruikt, moet je er rekening mee houden dat deze slechts je browser beschermen, maar niet het volledige apparaat, zoals de NordVPN-apps doen. Maar het voordeel van Chrome- en Firefox browserextensies is dat Ze werken met hoge snelheid.
Helaas heeft NordVPN geen speciale Safari-extensie. Deze kan je makkelijk oplossen met het installeren van een proxy plugin in je Safari-browser en zo handmatig verbinding te maken met de NordVPN-servers.

Overig (via app)

 • Amazon Fire TV
 • Amazon TV
 • Android TV
 • Android TV

Op dit moment werkt NordVPN-app op een Android TV en Amazon Fire devices.

Overige apparaten (via router)

 • Chromecast
 • Chromecast
 • Apple TV
 • Apple TV
 • Playstation 3 en 4
 • PlayStation

 • Xbox
 • Xbox
 • Roku
 • Roku

Apple TV, Chromecast, Roku en gameconsoles (zoals PlayStation en Xbox) ondersteunen met hun ingebouwde VPN-functionaliteit NordVPN niet. Deze platforms kan je op 2 manieren toch verbinden met NordVPN:

 • Verbind genoemde apparaten met een router die heeft verbinding met VPN
 • De VPN-verbinding delen vanaf je Windows-PC.

STREAMING & DOWNLOAD

Torrents/ P2P
Naast streaming ondersteunt NordVPN ook torrenting. Daarvoor hebben ze speciale servers met hoge snelheden die peer-to-peer verkeer niet blokkeren. Een groot plus punt van NordVPN is dat je torrent vriendelijke servers zelfs in 48 verschillende landen kan gebruiken.

Streaming diensten

 • Netflix streaming
 • Netflix
 • Spotify streaming
 • Spotify
 • HBO Now streaming
 • HBO Now
 • BBC iplayer streaming
 • BBC
 • Amazon Prime streaming
 • Amazon

NordVPN is ook verbazingwekkend goed in het streamen en ontgrendelen van inhoud zodat je van het internet kan genieten zonder beperkingen. Wij kregen toegang tot Amerikaanse Netflix, BBC iPlayer, HBO Now en Amazon Prime.

NL streaming diensten

 • NPO streaming
 • NPO
 • Ziggo go streaming
 • Ziggo Go
 • NLziet streaming
 • NLZiet

 • RTL XL streaming
 • RTL XL

Als je in het buitenland Nederlandse TV wil kijken vanuit NPO, NLZiet, Ziggo Go of zelfs RTL XL dan NordVPN is een goede partij voor jou. Wat je moet doen is verbinden met NordVPN Nederlandse server in combinatie met de TV-app of hun website.

KLANTENSERVICE

Klantenservice
9.0

4.5 out of 5 stars

Communicatie Live-Chat Ticket systeem E-mail Facebook
NordVPN is makkelijk te bereiken. Je kan ze direct via Live Chat bereiken of een vraag via Ticket systeem, E-mail: support@nordvpn.com of Facebook inleveren.
De NordVPN klantenservice is heel goed Ze zijn vriendelijk en altijd klaar om je te helpen. Je wordt snel geholpen, de meeste klanten zijn ook tevreden met de klantenservice en ze gebruiken heldere taal. Een nadeel is dat ze alleen Engels spreken. Wie een Nederlands talige VPN aanbieder zoekt kan terecht bij GooseVPN.

Werktijd Officieel 24/7
Officieel 24/7, in de praktijk – soms is offline

Reactietijd Snel
Normaal reageert NordVPN personeel via Live-Chat heel snel. Je gaat een antwoord binnen paar minuten krijgen.

FAQ
Deze VPN-aanbieder heeft een uitgebreide database met een FAQ voor veelgestelde vragen. De kans is heel groot dat je daarin antwoord op je vraag kan vinden.


BetalenMastercard Visa Bitcoin iDeal Geen Paypal
Bij NordVPN kan je afrekenen met het meest populaire betaalmethoden zoals iDeal, Visa, MasterCard, American Express, Discover of zelfs Bitcoins. Helaas heeft NordVPN nog niet zo lang geleden besloten om betalingen via PayPal te stoppen.

PRIJSDETAILS

1 Maand


€ 10.64

per maand


2 jaar

Android

€ 3.15

per maand

6 maanden


€ 8.01

per maand


1 Maand


€ 10.64

per maand


2 jaar

Android

€ 3.15

per maand

6 maanden


€ 8.01

per maand


Op dit moment kost NordVPN 3,15 eur/maand bij een drie-jarig abbonement. Voor de kosten van een kop capuccinno per maand is NordVPN zeker de meest aantrekkelijke aanbieding van dit moment. NordVPN geeft je je privacy terug in je eigen handen. Je kan je weer online veilig voelen en tot slot krijg je ook toegang tot geblokkeerde content. En dat doen ze allemaal op TOP sport niveau.

NORDVPN PROMO CODES, COUPONS, KORTINGSCODES EN WAARDEBONS

NordVPN promo code -actie

We hopen dat je deze NordVPN Review informatief en vooral nuttig vond.
Klinkt dat NordVPN iets voor jou is, druk dan op de bovenstaande knop “Naar NordVPN” en bezoek de hun website direct.
Heb je nog steeds twijfels over deze VPN-aanbieder en zou je graag de mening van NordVPN-gebruikers willen horen? Dan vind je hieronder gebruikersbeoordelingen!

 
 

NORDVPN GEBRUIKER REVIEWS


Heb je ervaring met NordVPN? Graag horen wij je ervaring met deze VPN-aanbieder. Plaats nu een NordVPN review hieronder en deel je ervaring met andere bezoekers!

Schrijf NordVPN review


 
0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%


Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


 


© 2019 | VPNConsult

Lifetime GooseVPN deal: € 139-

Promo Code: Niet nodig

BEZOEK GOOSEVPN

50% korting voor TorGuard 2-jarig abonnement

Promo Code:

BEZOEK TORGUARD

20% korting voor Windscribe 1-jarig abonnement

Promo Code:

BEZOEK WINDSCRIBE

TorGuard Promo Code

Kopieer de Promo Code:

KOOP TORGUARD

Windscribe Promo Code

Kopieer de Promo Code:

KOOP WINDSCIRBE

Your compare list

Compare
Alles verwijderen
Vergelijken
0