ExpressVPN Review | Voor- en nadelen op een rij!

ExpressVPN Review | Voor- en nadelen op een rij!

EXPRESSVPN REVIEW

 
Er zijn tientallen VPN-aanbieders online te vinden en ExpressVPN is een van hen. Wil je weten of ExpressVPN je echt gaat helpen om anoniem te blijven, wat zijn hun sterke punten en nog meer belangrijker – zwakke punten? Is ExpressVPN een betrouwbare partij? Al deze vragen beantwoorden wij je graag in deze ExpressVPN review.

Express VPN review

Dus lees verder en leer of ExpressVPN aan je echte behoeften voldoet.

WAT KAN JE MET EXPRESSVPN ?

 1. ANONIEM INTERNETTEN EN DOWNLOADEN.
 2. Met behulp van VPN verberg je je persoonlijke IP-adres en je locatie en blijf op deze manier anoniemer. Hierdoor kunnen internetproviders en website-eigenaren niet je online-activiteiten volgen.

 3. JEZELF TEGEN HACKERS OP EEN OPENBARE HOTSPOT BESCHERMEN
 4. Door gebruik te maken van een VPN versleutel je gegevens en laat hackers geen toegang hebben tot je persoonlijke gegevens.
   

 5. TOEGANG TOT ALLE CONTENT KRIJGEN
 6. Met VPN kun je video’s, nieuws en sites zien waar de toegang is geblokkeerd voor sommige landen.
   

EXPRESSVPN KENMERKEN

Beoordeling
9.1

4.6 out of 5 stars

Geen commentaar.

Over ExpressVPN Opgericht door VPN International Ltd
ExpressVPN is actief sinds 2009 en is tegenwoordig een van de premium VPN aanbieders. Het bedrijf werd opgericht door het bedrijf VPN International Ltd, die gevestigd is in de Britse Maagdeneilanden. Vanwege de locatie van het bedrijf zijn de Amerikaanse en Europese regelgeving niet van toepassing.
Er is niet zo veel openbare informatie beschikbaar over ExpressVPN, maar gebrek aan bedrijfsgegevens is niet vreemd voor de meeste van VPN-bedrijven. Dat kan worden gezien als een noodzakelijke stap om te voorkomen dat autoriteiten het rechtssysteem te gebruiken om informatie over klanten te achterhalen.

Download snelheid ExpressVPN Download Speed (NL server)
4.8 out of 5 stars
9.5/10
De download- en uploadsnelheden is bij ExpressVPN zeer goed. Tijdens snelheidstests waren we verbonden met het ExpressVPN Lightway UDP-protocol.
Zonder VPN kregen we 93 Mbps downloadsnelheid en 96 Mbps uploadsnelheid met een ping 6 ms.

Zonder VPN (NL):

Speedtest zonder VPN
Met ExpressVPN Nederlandse server haalden we 85 Mbps download en 71 Mbps upload snelheden met een ping van 6 ms.

Met ExpressVPN (NL server):

Speedtest met ExpressVPN (NL) server
Als je server kiest in een ander deel van de wereld dan je bent, bijvoorbeeld de Verenigde Staten, dan neemt de reactietijd (ping) aanzienlijk toe, maar de download- en uploadsnelheden zijn nog altijd bijzonder snel in vergelijking met andere VPN providers.

Met ExpressVPN (VS server):

Speedtest met ExpressVPN (VS) server

Je kan zonder merkbare vertraging downloaden, video’s streamen, Netflix of video’s kijken en online gamen.
Zelfs bij snelheidstesten in andere Europese landen zoals Frankrijk, Duitsland, Belgie en Engeland of Amerika en Hong Kong haalden we gemiddelde downloadsnelheden van 87Mbps en uploadsnelheden van 29 Mbps.

Met andere VPN servers:

Locatie Ping (ms) Download (MBps) Upload (MBps)
VK (London) 12 85.67 80.24
Duitsland (Frankfurt) 17 81.18 76.36
België (Brussels) 22 79.75 50.15
Frankrijk (Strasbourg) 26 80.63 81.77
Hong Kong 187 65.67 70.17
Singapore (Jurong) 161 66.94 79.69

DatalimietOnbeperkt

Landen gedekt 94 landen
ExpressVPN heeft hun servers door de hele wereld. Je kan servers vinden in de belangrijkste continenten zoals Europa, Africa, Asia en Amerika. Als websites zoals the Piratebay geblokkeerd worden, kun je via Express VPN die blokkade omzeilen.

Europa 47 landen
Albanië, Andora, Armenië, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Georgië, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Jersey, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Man (eiland), Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noord-Macedonië, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Wit-Rusland, Zweden, Zwitserland
Noord-Amerika 3 landen
Canada, Mexico, Verenigde Staten
Zuid-Amerika 11 landen
Argentinië, Brazilië, Chili, Colombia, Costa Rica, Ecuador, Guatemala, Panama, Peru, Uruguay, Venezuela
Australië 2 landen
Australië, Nieuw Zeeland
Azië 26 landen
Bangladesh, Bhutan, Brunei Darussalam, Cambodja, Filippijnen, Hongkong, India, Indonesië, Israël, Japan, Kazachstan, Kirgizië, Laos, Macau, Malaisië, Mongolië, Myanmar, Nepal, Oezbekistan, Pakistan, Singapore, Sri Lanka, Taiwan, Thailand, Vietnam, Zuid-Korea
Afrika 4 landen
Algerije, Egypte, Kenia, Zuid-Afrika.

Aantal servers > 3000 servers
ExpressVPN heeft op dit moment meer dan 3000 servers over de hele wereld. Servers zijn verspreid door de hele wereld. Daardoor kunnen ze een goede snelheid voor alle klanten garanderen.

Apparaten 5
Bij ExpressVPN kan je 5 apparaten tegelijk verbinden met de VPN service.
Als je toch een onbeperkt aantal verbindingen wil, dan kun je beter kiezen voor Surfshark VPN.

Log beleidgeen logs
ExpressVPN is geregistreerd op de Britse Maagdeneilanden, waar onthulling van informatie wetten strenger zijn dan in de meeste andere landen.
In hun privacybeleid stelt ExpressVPN dat ze geen IP-adressen, verkeersgegevens of DNS-zoekopdrachten verzamelen die kunnen worden gebruikt om een bepaalde gebruiker te identificeren.

ExpressVPN verzamelt echter de volgende gegevens:

 • VPN-verbindingsdatum (geen specifieke tijd)
 • De VPN-serverlocatie die je hebt geselecteerd
 • VPN-applictie die je heeft geselecteerd
 • VPN-applicaties en de versies van applicaties die zijn geactiveerd
 • Datagebruik per dag (GB).

Volgens ExpressVPN helpt het verzamelen van dergelijke gegevens om de gebruikerservaring te monitoren en mogelijk misbruik te voorkomen.

Geen persoonlijke data (geldig e-mailadres)
Om je bij ExpressVPN aan te melden, heb je een geldig emailadres nodig. Als je helemaal anoniem wil blijven, kan je met Bitcoin betalen en zo helemaal anoniem zijn.

Vestigingslandde Britse Maagdeneilanden de Britse Maagdeneilanden
ExpressVPN is gevesitgd op de Britse Maagdeneilanden en valt daarom niet onder Europese of Amerikaanse jurisdictie.

Prijs (12 maanden lidmaatschap) $ 8.32 p/m

Gratis versie


Geld terug garantie30 dagen
ExpressVPN biedt een 30 dagen geld-terug-garantie aan zijn nieuwe klanten.

Gratis proefperiode 7 dagen (op Android)
Als je de ExpressVPN service zelf wil bekijken voordat je VPN koops, is er op Android een gratis proefversie van 7 dagen beschikbaar.
Als een optie kan je ook kiezen om voor ExpressVPN te betalen via de website. In dat geval kun je in 30 dagen je geld terug vragen. Zo kan je ook Express VPN uitproberen zonder echte kosten te hebben.

VOORDELEN & NADELEN

Geen toegewezen IP

IP-ADRES

Geen toegewezen IP-adres

Ad blocker

AD BLOCKER

Geen advertentie, tracker & malware blokkering

Prijs

PRIJS

Relatief hoge prijs

Dubbele VPN

DUBBELE VPN

Heeft geen dubbele VPN

60 landen/ 3400 servers

GROOT NETWERK

3000 servers in 94 landen

gelijktijdige verbindingen

GELIJKTIJDIGE VERBINDINGEN

Maximaal 5 apparaten per abonnement

Download snelheid

DOWNLOAD SNELHEID

Snelle download snelheid

Geen logs

LOG-BELEID

Geen logs

datalimiet

DATALIMIET

Onbeperkt

kill switch functie

KILL SWITCH

Kill switch functie is beschikbaar

Netflix

NETFLIX

Geeft toegang tot US Netflix

Encryptie

ENCRYPTIE

Hoogwaardige encryptie

Stealth mode

STEALTH MODE

de VPN werkt in censuur sterke landen zoals China

EXPRESSVPN VIDEO REVIEW

EIGENSCHAPPEN

Verbindings­stabiliteit Uitstekend
ExpressVPN biedt zeer stabiele verbinding met servers. Bij het uitvoerig testen van de verbinding werd de verbinding geen enkele keer verbroken.

Stealth mode
Naast reguliere servers heeft ExpressVPN ook gemaskerde servers. Deze servers verbergen jouw browserverkeer en VPN-verkeer volledig, dus internetverkeer wordt niet als VPN-verkeer beschouwd. Van buitenaf lijkt het alsof je een gewone internetgebruiker bent, wat het gemakkelijker maakt om zelfs de sterkste blokkades te omzeilen.
Landen als China proberen het gebruik van VPN te voorkomen, dus niet alle VPN-serviceproviders kunnen in dit land actief zijn.
Gemaskerde servers zijn speciale servers die actief zijn in de meest gecensureerde landen. Hierdoor kan ExpressVPN je toegang geven tot alle websites die je gewend bent, zoals Facebook, Google en anderen.
Als je je in China bevindt en voor de eerste keer geen verbinding kan maken met ExpressVPN, selecteer dan een automatische (aanbevolen) protokol en probeer verbinding te maken met de volgende servers: Hong Kong – 4, Japan – Yokohama, VS – Los Angeles -5, Singapore – Marina Bay, VK – Wembley, VS – Santa Monica.

Kill Switch
Naast vele functies heeft ExpressVPN ook en “Kill switch” functie. Hiermee wordt voorkomen van het lekken van data als je connectie verbroken is. Dus, indien je VPN verbinding wegvalt wordt je internetverkeer geblokkeerd.
Deze functie kan je makkelijk activeren door vinkje aan te zetten bij ExpressVPN algemene opties – “Stop al het internetverkeer als de VPN verbinding overwachts wegvalt”.

Dubbele VPN
Helaas heeft ExpressVPN geen dubbele VPN-functie die ervoor zorgt dat al het verkeer vie twee VPN-servers gaat in plaats van één.

Split tunneling
ExpressVPN heeft een Split-tunneling-functie.Met behulp van deze functie kan je specifieke apps uitsluiten van verbinding maken via VPN.

TOR (compatibel)
ExpressVPN heeft geen TOR-netwerk in zijn applicatie, maar is compatibel met dit netwerk. Maak eerst verbinding met de VPN en vervolgens met TOR (ook bekend als TOR over VPN of Onion over VPN)
Dit geeft je volledige privacybescherming op het TOR-netwerk en extra bescherming tegen het feit dat het TOR-knooppunt jouw thuis IP-adres niet kan zien.
“TOR over VPN” biedt ook toegang tot het TOR-netwerk, zelfs als dit geblokkeerd is, bijvoorbeeld in bedrijfs- en schoolnetwerken of in bepaalde landen.

IP-typenGedeeld (dynamisch) IP
ExpressVPN biedt voor hun klanten gedeelde (dynamische) IP adressen. Dit betekend dat je IP adres kan veranderen om je anoniemer te maken, en dat je je internet IP-adres met veel andere gebruikers deelt wat jouw eigen internetverkeer moeilijker te herleiden naar 1 gebruiker maakt. Ook dit zorgt voor extra anonimiteit.

Protocollen Lightway UDP, OpenVPN (UDP/TCP), IKEv2, L2TP-IPsec
In zijn applicatie heeft ExpressVPN de volgende protocolopties:

 • Lightway UDP is een protocol ontwikkeld door ExpressVPN dat zeer vergelijkbare voordelen heeft als Wireguard
 • OpenVPN UDP – een geoptimaliseerd protocol voor snelheid, veiligheid en stabiliteit
 • OpenVPN TCP – heeft de beste combinaties van snelheid en beveiliging, maar werkt mogelijk niet op alle netwerken
 • IKEv2 – een snel protocol, maar werkt mogelijk niet met alle netwerken
 • L2TP-IPsec – minder veilig protocol.

Van al deze opties is het het OpenVPN UDP-protocol het veiligst. Samen met 256-bit AES encryptie gebruikt ExpressVPN standaard het OpenVPN UDP-protocol.
Als je geen kennis hebt over deze protocollen en je weet niet welke wil je kiezen hoef je geen zorg te maken. In deze situatie gaat de app automatisch selecteren het meest geschikte protocol voor je netwerk.

Encryptie 256-bit AES, ChaCha20
ExpressVPN gebruikt 4096-bit SHA-512 RSA certificaat met 256-bit AES encryptie om hun controlekanaal en HMAC (en. Hash Message Authentication Code) te beschermen tegen wijziging van reguliere gegevens in realtime. 256-bit AES encryptie is zeer veilig. Het wordt ook gebruikt door nationale defensieorganisaties.
Wanneer je het ExpressVPN Lightway UDP-protocol selecteert, is er naast AES-encryptie ook de optie met ChaCha20-encryptie protocol te kiezen, waarmee je hogere internetsnelheden kan hebben.

Ad-blocker
Een van de kleine nadelen van ExpressVPN is dat deze VPN geen geïntegreerde functie voor het blokkeren van advertenties heeft.

Tracker Blocker
ExpressVPN heeft ook geen functie om cookies te blokkeren.

Malware
Naast het blokkeren van advertenties en cookies, blokkeert ExpressVPN ook geen malware.

VoiP ondersteuning
ExpressVPN ondersteunt Voice over IP (VoIP) – diensten. Als het land waarin je je bevindt VoIP-services zoals Skype, WhatsApp, etc. Blokkeert, kun je deze blokkering met ExpressVPN met succes omzeilen.

Browserextensies

 • Google Chrome
 • Chrome
 • Firefox
 • Firefox
 • Edge
 • Edge

ExpressVPN heeft momenteel de browserextensies voor Chrome, Firefox en Edge.
Het is belangrijk om te weten dat VPN-browserextensies niet gelijk zijn aan VPN-software. De browserextensie versleutelt alleen de browserverbinding, maar als je de verbinding buiten het browseverkeer wilt blokkeren of wilt profiteren van geavanceerde VPN-functies, is het beter om de VPN-app op het apparaat zelf te installeren. In dit geval versleutelt het VPN-programma al het verkeer op jouw computer, telefoon of tablet, in plaats van het verkeer tussen de browser en internet.


DNS leak bescherming
Met ExpressVPN ben je beschermd tegen DNS lekken.

IP-V6 leak bescherming
ExpressVPN blokkeert alle IP-V6 verzoeken. Daarmee kan je IP-V6 adres niet uitlekken.

ONDERSTEUNDE APPARATEN

ExpressVPN android app

App
8.5

4.3 out of 5 stars

Computers (app-interface & instellingen)

 • Windows
 • Windows
 • Mac
 • Mac
 • Linux
 • Linux

Wat mooie van ExpressVPN is dat ze gebruiksvriendelijk apps hebben voor Windows, Mac, iOS, Linux en zelfs Kindle. Het ExpressVPN-aplicatie werkt snel en intuitief.
Windows:
De locatie van de ExpressVPN-server kan worden geselecteerd uit de lijst met beschikbare landen, die voor het gemak van klanten is onderverdeeld in 4 regio’s: Azië-Pacific, Europa, Amerika, het Midden-Oosten en Afrika.
Als u een bepaald land sneller wilt vinden, dan kun je het zoekvak gebruiken. Bovendien kun je “Smart Location”-servers in de VPN-applicatie zien. Deze servers staan het dichtst bij jouw locatie.
In de VPN-applicatie zie je ook de laatste twee servers die je hebt gebruikt.

ExpressVPN Windows interface

Daarnaast kun je bij ExpressVPN een lijst met jouw favoriete servers maken. Als je op het sterpictogram naast een server klikt, wordt die server naar jouw lijst met favorieten-servers gebracht.
Verder, om verbinding te maken met de server van het gewenste land, hoef je alleen maar eenmaal op de server van dat land te klikken.
In zijn app biedt ExpressVPN geen speciale servers voor toorenting en streaming.
De app kan ook een serversnelheidstest uitvoeren om de snelheidsindex, latentie en downloadsnelheid te zien van de servers waarin je geïnteresseerd bent.

Eenvoudige installatie
Gebruiksvriendelijke interface
Alfabetische landenlijst
Gedetaileerde serverkeuze (landen/steden)
Eenvoudig wisselen van server (met één klik)
Beste locatieserver (“Smart Location”)
Favoriete locatielijst
Meest Recent gebruikte serverlijst
Zoekfunctie
Informatie over p2p of videostream-servers
Notificaties bij verandering in de verbinding
Informatie over server belasting

 
Daarnaast vind je in ExpressVPN een aantal instellingen die je zelf kan activeren of deactiveren. Hieronder vind je een lijst van deze functies.

ExpressVPN Windows interface

ExpressVPN Windows interface

Wisselen tussen VPN protocollen (Lightway UDP, OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, IKEv2, L2TP/IPsec)
Port selectie
Autostart bij het opstarten
Autoverbinding met de laatst gebruikte locatie
Kill Switch
Verbind met apparaten op het lokale netwerk (bijvoorbeel printers of servers)
Gebruik tijdens jouw verbinding alleen ExpressVPN DNS servers
Optimaliseer de Windows netwerkfunctie voor een maximale VPN snelheid
Voorkom IPv6 adresdetectie wanneer je verbonden bent
Split Tunneling

 

Smartphones & Tablets (app-interface & instellingen)

 • Android
 • Android
 • iOS
 • iOS

De ExpressVPN app is niet alleen geschikt voor Android telefoons en tablets, maar ook voor de Android TV Box. ExpressVPN heeft ook een app ontwikkeld voor de iPhone en iPad.
Het ExpressVPN-programma is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruike voor iedereen. De app werkt geweldig op zowel 3G- als 4G-netwerken, evenals met een wifi-vervinding.

Android-app:
De ExpressVPN-app voor Android-apparaten heeft bijna dezelfde functies als Windows. Hieronder vind je een lijst van deze functies.

Eenvoudige installatie
Gebruiksvriendelijke interface
Alfabetische landenlijst
Gedetaileerde serverkeuze (landen/steden)
Eenvoudig wisselen van server (met één klik)
Beste locatieserver (“Smart Location”)
Favoriete locatielijst
Meest Recent gebruikte serverlijst
Zoekfunctie
Informatie over p2p of videostream-servers
Notificaties bij verandering in de verbinding
Informatie over server belasting

 
In de ExpressVPN Android-app vind je de volgende instellingen:

Wisselen tussen VPN protocollen (Lightway UDP, OpenVPN UDP, OpenVPN TCP)
Autoverbinding
Kill Switch
Verbinding met apparaten op lokaal netwerk toestaan
Split Tunneling

 

Routers

 • Linksys
 • Linksys
 • Asus
 • Asus
 • Netgear
 • Netgear
 • DD-WRT routers
 • DD-WRT
 • Tomato router
 • Tomato
 • Sabai router
 • Sabai
 • D-Link router
 • D-Link
 • Netduma router
 • Netduma
 • TP-link router
 • TP-link
 • Xiaomi router
 • Xiaomi

Naast PC’s, smartphones en tablets kan je ook ExpressVPN installeren op je router. Zo beveilig je alle apparaten gekoppeld aan de router. Als je dat wil doen kan je op ExpressVPN website gedetailleerde instructies vinden over het installeren van de VPN verbinding op de router.
Als je niet zo technisch bent, kan je op ExpressVPN website ook VPN router kopen die de vpn configuratie met Express VPN voor geïnstalleerd heeft. Op dit moment biedt ExpressVPN twee soort VPN routers: Linksys WRT3200 ACM ($220) en Linksys WRT1900ACS ($170)
Op dit moment ondersteunt ExpressVPN app deze routers:

 • Asus RT-AC56(U/R/S)
 • Asus RT-AC68U
 • Asus RT-AC87U
 • Linksys EA6200
 • Linksys WRT1200AC
 • Linksys WRT1900AC(S)
 • Linksys WRT3200ACM
 • Netgear R6300
 • Netgear Nighthawk R7000

VPN handmatig instellen:

 • Overige Asus
 • D-Link
 • DD-WRT
 • Netduma
 • Sabai
 • Tomato
 • TP-Link
 • Xiaomi

Overige apparaten (via app)

 • Amazon Fire TV
 • Amazon TV
 • Android TV
 • Android TV
 • Kindle Fire
 • Kindle
 • Chromebook
 • Chromebook
 • Nvidia Shield
 • Nvidia Shield

Je kan ook ExpressVPN Android-app direct op je Android TV of Amazon Fire TV in te stellen. Helaas wordt Amazon Fire TV Stick ondersteund alleen vanaf tweede generatie.
Bovendien heeft ExpressVPN een app voor Kindle Fire, Chromebook of Nviadia Shield devices. Je kan ExpressVPN app voor Chromebook gebruiken als deze Android app ondersteunt. Anders kun je VPN handmatig installeren.

Overige apparaten (via router of “MediaStreamer”)

 • Apple TV
 • Apple TV
 • SmartTV
 • SmarTV
 • Playstation 3 en 4
 • PlayStation
 • Nintendo
 • Nintendo
 • Roku
 • Roku

 • Xbox one
 • Xbox One
 • Xbox 360
 • Xbox 360

ExpressVPN heeft MediaStreamer voor media consoles zoals AppleTV, Samsung SmartTV, Playstation 3, Playstation 4, Xbox One en Xbox 360.
Je kan ook VPN handmatige installeren aan, Chromecast, Roku. Deze kan je doen via virtueele router of router.

STREAMING & DOWNLOAD

Torrents/ P2P
Met ExpressVPN kan je zonder problemen anoniem bestanden downloaden. Je kan ervoor kiezen om vanuit veel ExpressVPN-locaties te downloaden, streamen of torrenten. Servers zijn niet overbelast en daarom is de downloadsnelheid erg goed.

Streaming diensten

 • Netflix streaming
 • Netflix
 • Spotify streaming
 • Spotify
 • HBO Now streaming
 • HBO Now
 • BBC iplayer streaming
 • BBC
 • Amazon Prime streaming
 • Amazon

Niet alle ExpressVPN servers hebben toegang tot Netflix. Maar als je zelf degene die werkt niet kan vinden, vraag dan aan de klantenservice en ze gaat je daarmee helpen.
Je hebt ook met ExpressVPN de mogelijkheid content van de BBC iPlayer, HBO Now in Nederland en andere landen te bekijken.
In combinatie met deze VPN dienst kan je ook Spotify beluisteren.

NL streaming diensten

 • NPO streaming
 • NPO
 • Ziggo go streaming
 • Ziggo Go
 • NLziet streaming
 • NLZiet

 • RTL XL streaming
 • RTL XL

Je kan uitzending gemist van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) en NPO Plus gebruiken in combinatie met de Nederlandse servers van Express VPN. Dit is ideaal als je in het buitenlands Nederlandse TV (Series) wilt terug kijken.
Als je NLZiet wilt gebruiken vanuit het buitenland kun je Express VPN in combinatie met de Nederlandse Servers gebruiken.
Indien je Ziggo Go wilt gebruiken kun je een Nederlandse server van Express VPN gebruiken in combinatie met de App of Website van Ziggo Go.
Bovendien werkt RTL XL ook in combinatie met de Nederlandse Servers van Express VPN.

KLANTENSERVICE

Klantenservice
10

5 out of 5 stars

Communicatie Live-Chat E-mail Facebook
De klantenservice van ExpressVPN is te bereiken door een bericht te sturen via hun Live-chat of door een email te sturen naar support@expressvpn.zendesk.com. Je kan ook rechtstreeks contact opnemen met ExpressVPN via hun Facebook-account.
ExpressVPN-klantenservice is zeer behulpzaam en vriendelijk. Ze reageren snel en zijn altijd klaar om je te helpen.

Werktijd 24/7

Reactietijd Binnen 1 uur

FAQ
ExpressVPN heeft zeer nuttige FAQ-pagina. Daar kun je vinden bijna alle antwoorden vinden als je vragen hebt.
Naast veelgestelde vragen heeft ExpressVPN installatiegidsen en een uitgebreide kennisbank voor advies over problemen die je kan tegenkomen.


BetalenMastercard Visa Paypal Bitcoin iDeal
Bij ExpressVPN kan je afrekenen met het meest populaire betaalmethoden zoals iDeal, Visa, MasterCard, American Express, Paypal, Discover, Bitcoins en meer.

PRIJSDETAILS

1 Maand


$ 12.95

per maand


12 maanden

Android

$ 8.32

per maand

6 maanden


$ 9.99

per maand


1 Maand


$ 12.95

per maand


12 maanden

Android

$ 8.32

per maand

6 maanden


$ 9.99

per maand


We hopen dat je deze EXPRESSVPN Review informatief en vooral nuttig vond.

Klinkt dat ExpressVPN iets voor jou is, druk dan op de bovenstaande knop “Naar ExpressVPN” en bezoek de hun website direct.

Heb je nog steeds twijfels over deze VPN-aanbieder en zou je graag de mening van ExpressVPN-gebruikers willen horen? Dan vind je hieronder gebruikersbeoordelingen!
 

EXPRESSVPN GEBRUIKER REVIEWS


Heb je ervaring met ExpressVPN? Graag horen wij je ervaring met deze VPN-aanbieder. Plaats nu een review hieronder en deel je ervaring met andere bezoekers!

Schrijf een review


 
0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%


Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


© 2019 | VPNConsult

Lifetime GooseVPN deal: € 139-

Promo Code: Niet nodig

BEZOEK GOOSEVPN

50% korting voor TorGuard 2-jarig abonnement

Promo Code:

BEZOEK TORGUARD

20% korting voor Windscribe 1-jarig abonnement

Promo Code:

BEZOEK WINDSCRIBE

TorGuard Promo Code

Kopieer de Promo Code:

KOOP TORGUARD

Windscribe Promo Code

Kopieer de Promo Code:

KOOP WINDSCIRBE

Your compare list

Compare
Alles verwijderen
Vergelijken
0