CyberGhost Review | ervaring over privacy, logs & prijs

CyberGhost Review | ervaring over privacy, logs & prijs

CYBERGHOST REVIEW

 
In een markt van tientallen VPN-aanbieders, is CyberGhost een populaire aanbieder van anonimiteit. Deze VPN-aanbieder is gevestigd in Roemenië en heeft diensten van hoge kwaliteit. De scherpe prijs van CyberGhost is er eentje om niet te laten liggen.
Momenteel wordt CyberGhost door meer dan 36 miljoen mensen wereldwijd gebruikt. De VPN heeft meer dan 6.600 servers in 90 verschillende landen, waardoor zij kunnen een stabiele verbinding aanbieden.
Nadat u verbinding hebt gemaakt, kan je een downloadsnelheid van 60 – 88 Mbps en een uploadsnelheid van 25 – 30 Mbps verwachten. Deze snelheid is voldoende om op internet te surfen, films te kijken of downloaden.
Op hun website stelt CyberGhost dat ze geen persoonlijke gegevens registreren. Dit betekent dat ze geen enkele data verzamelen die terug te herleiden valt naar jouw identiteit of surfgedrag.

CyberGhost VPN Review
CyberGhost VPN biedt heel goede privacy beveiliging aan. Net als veel andere VPN’s gebruikt Cyberghost onbreekbare 256-bits AES-codering, blokkeert advertenties, tracking cookies en malware. Ook hebben ze een Kill Switch-functie en beschermen tegen DNS-, IPv6- en WebRTC-lekken. Bovendien is de CyberGhost VPN compatibel met het TOR-netwerk. Indien nodig kan je internetverkeer via het TOR-netwerk boven jouw VPN-tunnel leiden, waardoor nog meer online privacy wordt gegarandeerd.
Het is echt makkelijk om CyberGhost VPN apps te gebruiken. Hun ontwerpers lijken echt over alle details te hebben nagedacht. Je hebt slechts één klik nodig om verbinding te maken met een van de CyberGhost-servers. Verder kun je CyberGhost servers sorteren op afstand of serverbelasting. Wat buitengewoon handig is dat je ook kan je zien hoeveel gebruikers zijn verbonden met elke server.
Op welke apparaten de CyberGhost dienst werkt, wat de sterke en nog meer belangrijker de zwakke punten van de service zijn, lees verder in deze Cyberghost review.

WAT KAN JE MET CYBERGHOST VPN ?

 1. ANONIEM INTERNETTEN EN DOWNLOADEN.
 2. JEZELF TEGEN HACKERS OP EEN OPENBARE HOTSPOT BESCHERMEN
 3. TOEGANG TOT ALLE CONTENT KRIJGEN
 4. STOP TRACKING
 5. ADVERTENTIES BLOCKEREN

CyberGhost VPN deal - actie

CYBERGHOST VPN KENMERKEN

Beoordeling
9.3

4.6 out of 5 stars

Geen commentaar.

Download snelheid CyberGhost VPN Download Speed (NL server)
4.8 out of 5 stars
9.5/10

Goede snelheid is belangrijk voor een goede VPN. Op dit gebied heeft CyberGhost VPN goede resultaten. Wij hebben snelheidstests uitgevored op de computer vanaf DSL internet verbinding. Over het algemeen, de VPN snelheidsresultaten kunnen verschillen afhankelijk van je eigen verbinding, de nabijheid van een server en het moment dat je verbind met een server. Maar wij hopen wel dat je met deze testresultaten een gevoel kan krijgen van de snelheid.

Zonder VPN (NL):

Speedtest zonder VPN
Dus, Zonder VPN kregen we 92 Mbps downloadsnelheid en 31 Mbps uploadsnelheid met een ping 7 ms.

Met CyberGhost VPN (NL server):

Speedtest met CyberGhost VPN (NL) server

Met CyberGhost VPN (VS server):

Speedtest met CyberGhost VPN (VS) server
Voor de snelheidtest met CyberGhost VPN hebben we de beste locatie gekozen die automatisch de meest geschikte VPN server locatie voor ons selecteert. Met VPN haalden we 87 Mbps downlaod en 30 Mbps upload snelheden met een ping van 10 ms. Dit is eigenlijk slechts een klein verschil in vergelijking met sommige andere VPN-aanbieders die we hebben getest. Het pingverschil is maar 3 ms. De downloadsnelheid is 5 Mbps lager en uploadsnelheid is ook slechts 1 Mbps lager. Met 87 Mbps kun je snel internetten, gamen, films downloaden en meerdere videostreams tegelijk kijken. Dus van een verschil zul je in de praktrijk nauwelijks wat merken.

Met andere VPN servers:

Locatie Ping (ms) Download (Mbps) Upload (Mbps)
VK (Manchester) 16 49.66 26.07
VS (New York) 87 35.00 21.83
Japan (Tokyo) 254 19.55 9.95
Hong Kong 259 11.39 5.88

DatalimietOnbeperkt

Landen gedekt 90 landen
CyberGhost VPN heeft een groot netwerk met verschillende locaties verspreid over meer dan 90 landen en 6 continenten: Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Australia, Azië en Afrika.

Aantal servers6600 servers
CyberGhost heeft meer dan 6600 servers op dit moment, waardoor je als klant zeer ruimte keuze hebt, en het bedrijf er ook voor kan zorgen dat de snelheden goed blijven.

Apparaten 7
Het aantal apparaten dat je maximaal tegelijkertijd mag koppelen op 1 abonnement is 7. Dat is voor de meeste mensen genoeg, wil je nog meer apparaten koppelen dan kun je kiezen voor het Nederlandse GooseVPN of Windscribe . Die VPN aanbieders hebben geen limiet voor het aantal aangesloten verbindingen.

Log beleidgeen logs
Cyberghost geeft aan geen logs te registreren. Het verzamelt je IP-adres, je browse gegevens of geschiedenis niet. Het enige wat ze wel monitoren is het aantal ingelogde gebruikers per server, dit om zodat ze het prestatieniveau hoog kunnen houden.

Geen persoonlijke data (geldig e-mailadres)
Om gebruik te maken van Cyberghost, hoef je geen persoonlijke gegevens achter te laten zoals je naam, achternaam of huisadres. Je kan je aanmelden met alleen maar email adres. Als je echt helemaal anoniem wil blijven, kan je zelfs met Bitcoins betalen.

VestigingslandRoemenië Roemenië

Prijs (36 maanden lidmaatschap) € 2.00 p/m

Gratis versie


Geld terug garantie45 dagen (met 1,2 of 3 jaar contributie)/ 14 dagen (met 1 maand contributie)
CyberGhost biedt een geld-terug-garantie van 45 dagen voor abonnementen van 1, 2 of 3 jaar. De geld-terug-garantie is een van de langste in vergelijking met andere VPN-aanbieders. In het geval dat je een abonnement van 1 maand kiest, geeft CyberGhoast 14 dagen geld-terug-garantie.

Gratis proefperiode (1 dag of 7 dagen voor mobiele apparaten)
CyberGhost biedt een gratis proefversie van 1 dag (of 7 dagen voor mobiele apparaten). Tijdens proefperiode krijg je toegang tot de volledige VPN versie en er wordt geen persoonlijke of betalingsgegevens aan je gevraagd.

VOORDELEN & NADELEN

Stealth mode

GEEN STEALTH MODE

de VPN kan geblokkeerd worden in censuur sterke landen zoals China

Geen toegewezen IP

IP-ADRES

Geen toegewezen IP-adres

90 landen

GROOT NETWERK

6600 servers in 90 landen

Geen logs

LOG-BELEID

Geen logs

datalimiet

DATALIMIET

Onbeperkt

kill switch functie

KILL SWITCH

Kill switch functie is beschikbaar

Netflix

NETFLIX

Geeft toegang tot US Netflix

Ad blocker

AD BLOCKER

Blokkeert advertenties, trackers en malware

gelijktijdige verbindingen

GELIJKTIJDIGE VERBINDINGEN

7 apparaten gelijktijdig

GELD-TERUG-GARANTIE

GELD TERUG GARANTIE

45 dagen geld terug garantie

EIGENSCHAPPEN

App
9.5

4.6 out of 5 stars

CyberGhost VPN heeft apps voor Android en iOS (iPad en iPhone) devices. Deze apps kan je zonder probleem gewoon intuïtief gebruiken. Ze zijn overzichtelijk en envoudig te gebruiken. De App heeft een rating van 4.3/5.0 in de Playstore en is meer dan een miljoen keer gedownload.

Verbindings­stabiliteit Uitstekend
CyberGhost heeft zeer stabiele verbinding met servers en is betrouwbaar. Tijdens een aantal tests die wij hebben uitgevoerd bleef de verbinding stabiel.

Stealth mode
Ondanks dat CyberGhost VPN hun klanten maximale privacy biedt, maar tot nu toe hebben ze geen Stealth mode (obfuscation-technologie) op hun VPN. Hierdoor is het mogelijk dat de VPN in China, maar ook op goed beveiligde netwerken geblokkeerd wordt.
Als je op zoek bent naar een VPN met een toegang tot het open internet vanuit censuur landen als China, Iraak of Egypte, dan kan je denken aan NordVPN.

Kill Switch
De geïntegreerde Kill Switch functie op VPN is heel belangrijk, omdat hierme wordt voorkomen dat je IP-adres wordt gelekt als de VPN-verbinding wordt onderbroken.
Cyberghost VPN heeft wel deze optie in de vorm van “Secure Connect”. Je kan deze functie inschakelen op Windows, Android, MacOS en iOS devices zodat je IP adres niet achterhaald kan worden.

IP-typenGedeeld IP (statisch IP)
CyberGhost werkt met gedeelde (statische) IP-adressen. Dit betekent dat elke gebruiker hetzelfde adres heeft als elke andere gebruiker die tegelijkertijd op dezelfde server verbonden is.

Het voordeel van statisch IP is dat hoe meer gebruikers een server heeft, hoe hoger de anonimiteit je hebt. Het nadeel: veel gebruikers op een server vertragen de snelheid, en websites kunnen verkeer van zo’n server blokkeren.

Bij CyberGhost kan je helaas geen toegewezen/dedicated eigen IP-adres krijgen. Als je toch een vast IP wil dan zijn NordVPN of PureVPN betere alternatieven.

ProtocollenOpenVPN, PPTP, L2TP/IPsec
Bij CyberGhost VPN kan je kiezen uit 3 protocol opties:

 • Open VPN (TCP of UDP)
 • PPTP
 • L2TP/IPsec.

OpenVPN protocol is zeer veilig en daardoor gebruikt CyberGhost deze protocol als standaard. Doordat het protocol volledig open-source is, is de beveiliging van het protocol door veel mensen controleerbaar, waardoor eventuele zwakheden van het protocol snel ontdekt kunnen worden en gerepareerd worden.

L2TP/IPsec en PPTP protocollen leveren hogere snelheid, maar zijn ze minder veilig in vergelijking met OpenVPN protocol.

Je kan bij de clients kiezen voor UDP en TCP verbindingen. UDP verbindingen zijn meer geschikt voor eenrichtingsverkeer zoals videostreaming, en heeft als voordeel de bijzonder hoge snelheid. TCP is meer geschikt voor tweerichtingsinternetverkeer zoals gaming, surfen of videobellen.

Encryptie 256-bit AES
CyberGhost VPN maakt gebruik van 256 bits AES encryptie. Deze encryptie wordt beschouwd als onbreekbaar en wordt vaak gebruikt door vele beveiligings- en overheidsorganisaties inclusief de Amerikaanse overheid.

Ad-blocker
CyberGhost biedt een ad-blocker functie aan hun klanten. Deze optie kan je vinden en aanzetten bij “Connection features”.

Tracker Blocker
Deze VPN-aanbieder heeft ook en tracker blocker. Hiermee worden trackers die informatie verzamelen over je surfgedrag geblokkeerd.

Browserextensies

 • Google Chrome
 • Chrome
 • Firefox
 • Firefox

CyberGhost biedt proxy-extensies voor Chrome en Firefox, die eenvoudig kunnen worden gedownload en aan je browser kunnen worden toegevoegd.
Deze VPN-extensies zij niet gelijk aan VPN software of app . Ze versleutelen alleen de verbinding van je browser en bieden niet dezelfde functies als de desktop-app. Als je je verbinding ook buiten je browse-verkeer wilt blokkeren of ook gebruik wilt maken van de geavanceerde functies is het beter om gebruik te maken van de windows of mac client die al het verkeer van je computer versleuteld, en niet alleen de verbinding van de browser met het internet.
Toch biedt CyberGhost VPN geen extensies voor Opera of Safari.


DNS leak bescherming
Met CyberGhost VPN ben je beschermd tegen DNS lekken.

IP-V6 leak bescherming
Naast vele opties die CyberGhost biedt, krijgt je ook en IPv6-leak bescherming. Die voorkomt dat als er een IPV6 verbinding met je computer gemaakt wordt, je persoonlijke IP-V6 adres bekend wordt.

CYBERGHOST VIDEO REVIEW

ONDERSTEUNDE APPARATEN

CyberGhost VPN Android interface

Computers (Instellingen/ Interface)

 • Windows
 • Windows
 • Mac
 • Mac
 • Linux
 • Linux
 • Chrome OS
 • Chrome OS
 • Raspberri Pi
 • Raspberri Pi

CyberGhost heeft heel goede applicaties voor Windows, Mac OS. Er is ook een handmatige installatiehandleiding gemaakt door CyberGhost om Linux , Chrome OS (Google Chromebook) of Raspberry Pi (zoals Raspbian) te installeren.

CyberGhost VPN Windows interface

De CyberGhost app is eenvoudig en werkt intuitief. Het enige dat je hoeft te doen is de server selecteren en op een Knop drukken. En ben je met Cyberghost VPN verbonden. Ook krijg je een notificatie dat je verbonden bent.
De verbindingstijd op Windows Client is relatief lang. Dat kan zelfs tot 20s duren, totdat je verbonden bent. Maar als je verbonden bent werkt CyberGhost VPN stabiel.
Als je een andere server locatie wil kun je gewoon op een ander land twee keer drukken en wordt je met een nieuwe locatie verbonden.
Het mooie van CyberGhost VPN, dat je keuze hebt uit ruim 6600 servers in meer dan 90 landen. Daarmee hoort CyberGhost zeker bij de beste VPN-aanbieders.
Met een hulp van een zoekfunctie kan je snel een gewneste land vinden. Je kan ook kiezen voor de beste locatie of een lijst maken van je favoriete locatie door aan te drukken op een sterretje.
Optioneel heeft CyberGhost NoSpy servers, speciale servers voor torrenting en streaming. Naast elke streaming vriendelijk server kan je zelfs zien voor welke video aanbieders is hij het meest geschikt.
Een sterk puntvan deze VPN is, dat je niet alleen een gedetaileerde server lijst kan zien, maar dat je kan servers selecteren op basis op het aantal gebruikers, ping, afstand en serverbezetting. Met zo gedetaileerde informatie kan je gemakkelijk het meest optimaal servers kiezen.

Eenvoudige installatie
Gebruiksvriendelijke interface
Alfabetische landenlijst
Gedetaileerde serverkeuze
Eenvoudig wisselen van server
Beste locatieserver
Favoriete locatielijst
Meest Recent gebruikte serverlijst
Filter of zoekfunctie
Informatie over p2p of videostream-servers
Notificaties bij verandering in de verbinding
Informatie over pingtijd en load

 

Er zijn echt niet veel VPN’s die deze informatie ook aanbieden.
Als je verbonden bent met de server kan je ook de snelheid, dataverbruik en de verbonden tijd zien. Op het eerste gezicht lijkt dat heel aantrekkelijk, maar in de praktijk misschien niet zo essentiele informatie.
In zijn algemeenhed is het een hele nette en gebruiksvriendelijke app. Het lijkt erop dat Cyberghost-ontwikkelaars hebben nagedacht over deze app en het geschikt voor iedereen hebben gemaakt.

Via het menu kun je ook een aantal instellingen zelf bepalen:

 • Protocollen – OpenVPN UDP, OpenVPN TCP en IKEv2 protocollen
 • Verbindingfuncties (“Connection features”) – je kan advertenties, malware en trackers blockeren
 • Verbinding met willekeurige Port
 • “Smart rules” – hier vind je een aantal andere handige instellingen, zoals Auto-verbinding tijdens startup of automatisch startup met eem bepaalde serverlocatie of een aap
 • Wifibescherming – zet je je VPN verbinding automatisch aan, als je verbindt met een bepaald, of onbekend wifi netwerk. Handig voor op een publieke hotspot of als je gebruik maakt van de Wi-fi op je werk, en je niet wilt dat je baas kan meekijken met je surfgedrag
 • Uitzonderingsfunctie – met behulp van deze functie kan je specifieke websites uitsluiten van verbinding maken via VPN
 • Kill Switch – bij de algemene instellingen vind je ook eem mogelijkheid een Kill-Switch aan te zetten. Deze functie blokkeert automatisch al het internetverkeer buiten de VPN verbinding om.

Op Android heb een echte Split tunneling optie waar je per app kan instellen of er gebruikt wordt gemaakt van Cyberghost VPN.

Al met al heeft CyberGhost nuttige maar niet heel uitgebreide instelligen. Voor gewone gebruikers zouden de standaard instellingen genoeg moeten zijn, maar geavanceerde gebruikers zouden functies kunnen missen zoals:

 • Stealth modus, waardoor je kan VPN’en in cenzuur landen, zoals China, of sterk afgeschermde bedrijfsnetwerken.

Smartphones & Tablets (Instellingen/ Interface)

 • Android
 • Android
 • iOS
 • iOS

Cyberghost heeft speciale apps om te installeren op je Android telefoon of tablet en iOS apparaat waardoor je makkelijk met de VPN service verbindt.

Cyberghost VPN Android interface
CyberGhost VPN Android interface

De Android app interface ziet er bijna hetzelfde uit zoals Windows applicatie. Hier vind je ook bijna dezelfde instellingen zoals bij Windows Software.

CyberGhost VPN Android instellingen

Routers

 • DD-WRT routers
 • DD-WRT
 • Tomato router
 • Asus
 • Asus router
 • TP-link
 • TP-link router
 • Synology
 • Synology

CyberGhost biedt stapsgewijze instructies om sommige routers handmatig te configureren om met hun software te werken.

In principe werkt CyberGhost VPN met routers waar de DD-WRT en Tomato firmware geïnstalleerd is.

Met behulp van een router kan je een aantal apparaten tegelijk gebruiken met de VPN-verbinding. Een mooie ding over router is dat je het met vele apparaten kan delen maar je gebruikt slechts 1 van de 7 toegestane verbindingen.


Overige apparaten

 • Amazon Fire TV
 • Amazon TV
 • Android TV
 • Android TV
 • Kodi
 • Kodi

Als je een Amazon Fire TV, AppleTV of Android TV hebt, kan je de CyberGhost app rechtstreeks op het apparaat gebruiken.

STREAMING & DOWNLOAD

Torrents/ P2P
Als je Torrents wil downloaden dan is CyberGhost een goede VPN voor je. Ze hebben speciale VPN servers om Torrents/Bittorents te downloaden en ook speciale VPN servers om te streamen (bijvoorbeeld Netflix).
Het mooie van CyberGhost is dat ze een downloadsnelheid en hoeveel heb je gedownload laat zien. Dus je kan je oriënteren hoe lang moet je wachten tot je film of andere bestand gedownload is.

Streaming diensten

 • Netflix streaming
 • Netflix
 • Spotify streaming
 • Spotify
 • HBO Now streaming
 • HBO Now
 • BBC iplayer streaming
 • BBC
 • Amazon Prime streaming
 • Amazon

Netflix:
Met CyberGhoast kan je genieten van de Amerikaanse Netflix. Daarvoor hebben ze specialle servers gemaakt. Dus het kijken naar Netflix is echt eenvoudig.
BBC iPalyer:
Cyberghost maakt video-content die in andere landen geblokkeerd is toegankelijk. Je kan op basis van de videosite die je wilt gebruiken, een speciale lokale server kiezen die je toegang geeft tot buitenlandse video’s en andere content.
Als je op de streamingoptie klikt, krijg je een lange lijst met populaire streaming-sites, waaronder en BBC iPlayer.
Toch BBC is voortdurend actief om de VPN-servers te blokkeren. Er is geen 100% zekerheid dat de stream na een of enkele maanden weer wordt geblokkeerd.het CyberGhost team is actief bezig met het adopteren van nieuwe servers om de BBC iPlayer-stream en andere stream aan hun klanten aan blijven te bieden.
Amazon Prime:
Bij CyberGhost VPN kun je ook Amazon Prime kijken.


NL streaming diensten

 • NPO streaming
 • NPO
 • Ziggo go streaming
 • Ziggo Go
 • NLziet streaming
 • NLZiet
 • RTL XL streaming
 • RTL XL

Als je in buitenland bent en NLziet of Ziggo Go wil kijken kijken, dan is Cyberghost een goede VPN aanbieder.
Ook als je NPO of RTL XL buiten Nederland wil kijken moet je alleen voor CyberGhost server die in Nederland zit kiezen, en je hebt toegang tot NPO Uitzending Gemist.

KLANTENSERVICE

OVER CYBERGHOST > 36 mln. klanten over de hele wereld
CyberGhost was in 2011 opgericht in Roemenië. De huidige kantoor adres is: 70-72 Dionisie Lupu St., District 1, 010458 Bucharest, Roemenië.
In 2017 werd het voormalig Roemeense bedrijf verkocht aan de Crossrider Group.
Op dit moment hebben ze meer dan 36 mln. klanten over de hele wereld en hun team bestaat uit meer dan 70 medewerkers.

Klantenservice
9.0

4.5 out of 5 stars

CyberGhost biedt klantenrservice diensten in het Engels, Duits en Frans. Hun klantenservice team is redelijk vriendelijk. Via Live-chat staan ze altijd klaar om je direct te helpen en zijn oplossingsgericht.

Communicatie Live-Chat Ticket systeem
Cyberghost klantenservice is bereikbaar via Live-chat of Ticket systeem.

Bereikbaarheid officieel 24/7, in de praktijk – soms is offline

Reactietijd binnen 24 uur

FAQ
Als je vragen hebt dan is er een grote kans dat de antwoord ga je vinden in FAQ sectie die bij CyberGhost VPN best uitgebreid is.


BetalenMastercard Visa Paypal Bitcoin iDeal
Geen commentaar.

PRIJSDETAILS

1 Maand

€ 11.99

per maand

36 maanden

Android

€ 2.00

per maand

24 maanden

€ 3.19

per maand

1 Maand

€ 11.99

per maand

36 maanden

Android

€ 2.00

per maand

24 maanden

€ 3.19

per maand

TIJDELIJKE CYBERGHOST VPN ACTIES

CyberGhost VPN deal - actie

We hopen dat je deze Cyberghost Review informatief en vooral nuttig vond.

Klinkt dat Cyberghost VPN iets voor jou is, druk dan op de bovenstaande knop “Naar Cyberghost” en bezoek de hun website direct.

Heb je nog steeds twijfels over deze VPN-aanbieder en zou je graag de mening van Cyberghost-gebruikers willen horen? Dan vind je hieronder gebruikersbeoordelingen!
 

CYBERGHOST GEBRUIKER REVIEWS


Heb je ervaring met Cyberghost? Graag horen wij je ervaring met deze VPN-aanbieder. Plaats nu een review hieronder en deel je ervaring met andere bezoekers!

Schrijf een review


 
0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%


Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


 


© 2019 | VPNConsult

Lifetime GooseVPN deal: € 139-

Promo Code: Niet nodig

BEZOEK GOOSEVPN

50% korting voor TorGuard 2-jarig abonnement

Promo Code:

BEZOEK TORGUARD

20% korting voor Windscribe 1-jarig abonnement

Promo Code:

BEZOEK WINDSCRIBE

TorGuard Promo Code

Kopieer de Promo Code:

KOOP TORGUARD

Windscribe Promo Code

Kopieer de Promo Code:

KOOP WINDSCIRBE

Your compare list

Compare
Alles verwijderen
Vergelijken
0