De TOP 7 beste VPN Paas aanbiedingen!

De TOP 7 beste VPN Paas aanbiedingen!

De TOP 7 beste VPN Paas/Lente aanbiedingen 2021!

 

 
 

De lente en Pasen brengt niet alleen mooi weer, maar ook exclusieve aanbiedingen in de VPN-markt.Het voorjaar is een tijd waarin alles draait om een nieuw begin en een frisse start – begin deze lente met het beschermen van jouw privacy, blijf veilig online en krijg toegang tot geografisch geblokkeerde inhoud.
Vier het begin van het voorjaar met deze VPN-deals!

Top 7 VPN deals pasen lente

1. Geniet van internetvrijheid zonder grenzen en probeer ExpressVPN. Bespaar 49% abonnement voor 15 maanden

Voor veel mensen klinkt VPN heel technisch en complex. Maar met ExpressVPN kun je eenvoudig genieten van alle voordelen die een vpn biedt. ExpressVPN biedt zeer gebruiksvriendelijke software met 3000+ snelle servers verspreid over meer dan 94 landen wereldwijd op 5 apparaten tegelijkertijd.

ExpressVPN pasen deal 2021

ExpressVPN is een premium VPN en zeer goed middel om een stap te maken in de beschermen van jouw online privacy. ExpressVPN gebruikt sterke 256-bit AES encryptie en geeft mogelijkheid om te kiezen tussen veilige OpenVPN, Lightway UPD, IKEV2 EN l2TP/IPSec protocollen. Ze hebben een sterke toewijding voor het beschermen van de privacy van hun gebruikers. De VPN is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden hierdoor hoeven ze volgens de lokale wetgeving geen gegevens bij te houden. ExpressVPN heeft geen logs beleid.
Ook als je een Netflix liefhebber bent of toegang wilt tot andere streaming content zal ExpressVPN je helpen om blokkades te omzeilen.
Als je op zoek bent naar een betrouwbare VPN kost ExpressVPN $ 6,67 of € 5.66 per maand.

ExpressVPN
 • Erg makkelijk te gebruiken VPN
 • Perfect voor anoniem browsen, streamen (Netflix) of downloaden
 • 3000+ servers in 94 landen
9.1
6.67 $/maand
(Bij 15-maanden)
BEZOEK EXPRESSVPN
ExpressVPN
 • Erg makkelijk te gebruiken VPN
 • Perfect voor anoniem browsen, streamen (Netflix) of downloaden
 • 3000+ servers in 94 landen
RATING 9.1
PRIJS 6.67 $/maand (Bij 15-maanden)
BEZOEK EXPRESSVPN

2. Koop meer, bespaar meer: neem een NordVPN 2-jarig plan en je bespaart 68% in plaats van 58% met een 1-jarig abonnement!

NordVPN heeft een uitstekende reputatie als het gaat ovet het beschermen van je online privacy. Deze VPN heeft een sterke 256-bit AES-enryptie, biedt een dubbele VPN-functie, heeft “Onion over VPN”-optie en blokkeert advertenties met malware. Bovendien heeft NordVPN een gecontroleerd no logs beleid. De VPN beoordelen we op VPNConsult met 9.4 uit 10 sterren.

NordVPN pasen deal 2021

Met NordVPN kan je kan geografische blokkades omzeilen om zo de Amerikaanse Netflix, Hulu, HBO Now en andere streaming diensten zonder beperkingen te gebruiken. NordVPN heeft 5480 behoorlijk snelle servers in 59 landen, waardoor je met gemak kan genieten van alle films en TV shows van streaming diensten. Ook kan je met deze VPN anoniem torrents downloaden.
NordVPN-apps zijn erg gebruiksvriendelijk en NORDVPN is een van de weinige VPN’s de niet alleen een serverlijst maar ook een interactieve wereldkaart heeft. Je kan deze VPN gebruiken zonder technische kennis, dus als je een beginner bent is deze VPN echt een aanrader.
Nu kun je deze eersteklast VPN krijgen voor slechts € 2,97 per maand. Als je NordVPN voor zo lage prijs wilt kopen is het nu met Pasen het beste moment.

NordVPN
 • Uitstekend privacy en beveiligings functies
 • Zeer gebruiksvriendelijke VPN
 • Geen logs
9.4
2,97 €/maand
(2-jarig abonnement)
BEZOEK NORDVPN
NordVPN
 • Uitstekend privacy en beveiligings functies
 • Zeer gebruiksvriendelijke VPN
 • Geen logs
RATING 9.4
PRIJS 2,97 €/maand (2-jarig abonnement)
BEZOEK NORDVPN

3. CyberGhost VPN is een betrouwbare VPN, met meer dan 100K positieve reviews! Gebruik de onderstaande link voor de beste CyberGhost VPN-deal tijdens Pasen!

CyberGhost VPN onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijke apps die geschikt zijn voor jong en oud.
Bovendien heeft deze VPN een enorme hoeveelheid servers (6.783), die in meer dan 90 landen staan. Daarnaast kun je tot 7 apparaten tegelijkertijd verbinden.
Het mooie van CyberGhost VPN is dat ze gespecialiseerde high-speed servers voor streaming, torrenting en zelfs gamen hebben. Je kan zonder problemen genieten van meerdere geografisch geblokeerde streamingdiensten zoals Amerikaanse Netflix, Hulu, Disney+ en andere.

CyberGhost pasen deal 2021

Daarnaast heeft CyberGhost VPN zeer goede privacy en beveiligingsfuncties, waardoor je gegevens veilig zijn. Ze hebben 256-bit AES Encryptie, een Kill Switch-functie, bescherming tegen het lekken van jou persoonlijk IP-adrs via DNS, Ipv6 en WebRTC. Ook doet deze VPN uitstekend werk op protocolgebied. Hij heeft veilige OpenVPN, WireGuard en IKEv2 protocollen. Bovendien is CyberGhost VPN compatibel met het TOR-netwerk. Daarnaast, biet CyberGhost VPN NoSpy-Servers, die beschermen gebruikers nog meer en zijn ideaal voor extra bescherming tijdens het downloaden van torrents.
Als je deze VPN wilt, kost CyberGhost VPN maar € 3,25 per maand bij een 1 jarig abonnement. Vergeleken met andere top-VPN’s is het CyberGhost VPN-aanbod voor 1 jaar plan een van de beste op dit moment.

CyberGhost
 • Zeer gevbruiksvriendelijke VPN
 • Geeft toegang tot US Netflix en staat torrenting toe
 • Zelfs 6.783 servers in 90 landen
9.3
3,25 €/maand
(1-jarig abonnement)
BEZOEK CYBERGHOST
CyberGhost VPN
 • Zeer gevbruiksvriendelijke VPN
 • Geeft toegang tot US Netflix en staat torrenting toe
 • Zelfs 6.783 servers in 90 landen
RATING 9.3
PRIJS 3,25 €/maand (1-jarig abonnement)
BEZOEK CYBERGHOST

4. 81% korting op het populairste Surfshark VPN-abonnement! Beveilig jouw online privacy en bescherm het recht op anonimiteit

De Surfshark VPN apps hebben een minimalistisch ontwerp, hun functies zijn makkelijk te begrijpen en je kan deze VPN gewoon eenvoudig gebruiken. Surfshark VPN heeft op dit moment meer dan 3200 servers in 65 landen waaronder in Nederland. Hun servers zijn snel waardoor kun je deze VPN gebruiken om je favoriete films en series online te bekijken of torrents downloaden.

Surfshark pasen deal 2021

Net als andere top VPN’s heeft Surfshark veilige encryptie, DNS-leak bescherming en een automatische Killswitch functie. Bovendien zit er ook een blokkade mogelijkheid in tegen ongewenste advertenties, tracking en malware. Met een dubbele VPN en camouflage modes wordt je identiteit nog verder beschermt.
Ook is deze VPN een van de weinige VPN’s die je een onbeperkt aantal apparaten met 1 abonnement laat verbinden.
Tijdens Pasen kun je Surfshark VPN slechts voor € 2,11 per maand kopen.

Surfshark
 • Veel geavanceerde functies voor een lage prijs
 • Onbeperkt gebruik
 • Geeft 30 dagen geld-terug-garantie. No questions asked!
9.2
2,11 €/maand
(2-jarig abonnement)
BEZOEK SURFSHARK
Surfshark VPN
 • Veel geavanceerde functies voor een lage prijs
 • Onbeperkt gebruik
 • Geeft 30 dagen geld-terug-garantie. No questions asked!
RATING 9.2
PRIJS 2,11 €/maand (2-jarig abonnement)
BEZOEK SURFSHARK

5. De seizoensaanbieding, tot 73% korting op Private Internet Access VPN

Private Internet Access VPN heeft een aantrekkelijke voorjaarsdeal: een abonnement voor 2 jaar voor maar € 2.50 per maand, waarmee je 73% korting krijgt.
PIA VPN is een grote VPN-aanbieder die meer dan 35.837 stabiele en snelle servers in 77 landen heeft. Deze VPN heeft een sterk no logs beleid waardoor hij zo populair onder torrent-gebruikers is.
PIA VPN software is simpel en werk netjes.
Als je Amerikaanse Netflix wilt kijken, zijn ze niet altijd in staat om de Amerikaanse Netflix blokkades te omzeilen. Op sommige dagen konden we verbinding maken met VS Netflix en soms lukte dat niet.
Ondanks dat, PIA VPN heeft de mogelijkheid om advertenties te blokkeren, internetblokkades te omzeilen, zoals Chinese Firewall en het is ook compatibel met het TOR-netwerk.

Private Internet Access VPN
 • Sterke privacy en beveiligings functies
 • 10 gelijktijdige verbindingen
 • 35.837 servers in 77 landen
8.9
2,50 €/maand
(2-jarig abonnement)
BEZOEK PIA
Private Internet Access VPN
 • Sterke privacy en beveiligings functies
 • 10 gelijktijdige verbindingen
 • 35.837 servers in 77 landen
RATING 8.9
PRIJS 2,50 €/maand (2-jarig abonnement)
BEZOEK PIA

6. Schaf vandaag Zenmate VPN aan voor € 1,64

Zenmate VPN heeft gebruiksvriendelijk en simpele software die gemakkelijk te installeren is. Op dit moment wordt Zenmate VPN wereldwijd door meer dan 47 miljoen mensen gebruikt en dit zegt dat ze iets goed doen om de privacy van hun klanten te beschermen.

Zenmate VPN pasen deal 2021

Deze VPN is gevestigd in Duitsland en op dit moment heeft servers in 78 verschillende landen. Ondanks dat Duitsland onderdeel van de 14-Eyes coalitie is, geeft Zenmate aan op hun website geven ze af dat ze geen logs bijhouden over jouw internetgebruik.
Een groot voordeel van ZenMateVPN is dat ze gespecialiseerde servers hebben voor het streamen en P2P-activiteiten. Met deze servers kan je snel torrents downloaden of geblokkeerde content omzeilen, zoals bij de Amerikaanse Netflix of sw BBC iPlayer.
Voor Pasen biedt ZenmateVPN een abonnement voor 3 jaar voor maar € 1,64 per maand, waarmee je 85% korting krijgt.

Zenmate VPN
 • Gebruiksvriendelijke en simpele software
 • Speciale servers voor streaming en torrenting
 • 2800+ servers in 78 landen
8.7
1,64 €/maand
(3-jarig abonnement)
BEZOEK ZENMATE
Zenmate VPN
 • Gebruiksvriendelijke en simpele software
 • Speciale servers voor streaming en torrenting
 • 2800+ servers in 78 landen
RATING 8.7
PRIJS 1,64 €/maand (3-jarig abonnement)
BEZOEK ZENMATE

7. Krijg ProtonVPN en bescherm jouw online privacy nog vandaag op al je apparaten

ProtonVPN is een relatief nieuwe VPN-aanbieder uit Zwitzerland, die zowel gratis als een betaalde versie van hun software heeft. Deze VPN heeft een goede reputatie en besteedt veel aandacht aan de beveiliging van hun servers. Ook hebben ze een aantal handige functies om jouw anonimiteit te garanderen. De Secure Core-functie die ze bieden, maakt de verbinding van hun gebruikers nog veiliger.

ProtonVPN pasen deal 2021

Ook biedt ProtonVPN toegang tot de Amerikaanse versie van Netflix, en maakt het mogelijk om anoniem torrents te downloaden. De servers die beschikbaar in ProtonVPN hebben een hoge snelheid.
ProtonVPN klantenservice is een beetje traag. Ze hebben geen Live-chat en het kan zijn dat je tot twee dagen moet wachten op een antwoord.
Desondanks draait ProtonVPN-app soepel en heeft het een interqactieve wereldkaart, waardood het uiterst eenvoudig is om deze VPN te gebruiken.
Als je op zoek bent naar een betrouwbare VPN-provider hun meest populaire Plus-abonnement kost dit voorjaar slechts € 8 per maand.

ProtonVPN
 • Gebruiksvriendelijke app met een interactieve wereldkaart
 • Veel geavanceerde beveiligingsfuncties
 • Geen logs
8.6
8,00 €/maand
(1-jarig abonnement)
BEZOEK PROTONVPN
ProtonVPN
 • Gebruiksvriendelijke app met een interactieve wereldkaart
 • Veel geavanceerde beveiligingsfuncties
 • Geen logs
RATING 8.6
PRIJS 8,00 €/maand (1-jarig abonnement)
BEZOEK PROTONVPN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 | VPNConsult

Lifetime GooseVPN deal: € 139-

Promo Code: Niet nodig

BEZOEK GOOSEVPN

50% korting voor TorGuard 2-jarig abonnement

Promo Code:

BEZOEK TORGUARD

20% korting voor Windscribe 1-jarig abonnement

Promo Code:

BEZOEK WINDSCRIBE

TorGuard Promo Code

Kopieer de Promo Code:

KOOP TORGUARD

Windscribe Promo Code

Kopieer de Promo Code:

KOOP WINDSCIRBE

Your compare list

Compare
Alles verwijderen
Vergelijken
0